15000 Ft feletti megrendelésed ingyen szállítjuk

Szállítási költség már 800 Ft-tól

Megrendelésed telefonon is leadhatod

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

GREENMAN Floralia
GREENMAN Floralia
1 969 Ft+ÁFA=2 500 Ft

GREENMAN Floralia

Szeretné, ha a kertjében vagy balkonládáiban színpompás, egészséges növényekben tudna gyönyörködni?  Vagy ha az egész kertje hirtelen kizöldülne, gyönyörűen virágozna és még a szomszéd is utánajárna a titkának?

Erre itt a megoldás – a Greenman Floralia – biológiai, vegyi anyagtól mentes készítmény, mely a lakásban élő cserepes növényeinket is élettelivé varázsolhatja!

 


15000 Ft felett ingyenes szállítás

Szállítási költség már 800 Ft-tól

Kiszerelés
1 liter
Rendelhető
1 969 Ft+ÁFA=2 500 Ft
Egységár: 1 969 Ft/liter+ÁFA=2 500 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Az alábbi termékek is jól jöhetnek
Részletek

A rengeteg pozitív visszajelzés után mostanra elérhető a Greenman Floralia tápoldat oldalunkon, amely elősegíti a virágok egészséges, pompás növekedését és magával hordozza a színek felélénkülését és a gazdag virágzást, valamint a gyökerek megerősödését és fejlődését.

A speciális összetételnek, azaz a mindennél hatásosabb aktív mikroorganizmus keveréknek köszönhetően megerősödik növényei immunrendszere és kivirul a kert, életre kelnek a fák és a fű, virágok, gyenge és beteg növények szerzik vissza életerejüket és egészségüket.

Használatának előnyei:

 Elősegíti a virágzást. Megerősíti a növény immunrendszerét a jótékony baktériumok segítségével. Biztosítja a levelek mélyzöld színét. Feljavítja a talaj minőségét. Folyamatos tápanyagot biztosít.  Megerősíti a virág gyökerét és hajtásait.

További előnyök:

 A talaj megőrzi a tápanyagokat, képessé válik szerves anyagok lebontására és értékes bioaktív anyagokká alakítására.  Aktív virágzásserkentés. Ellenálló képesség maximalizálása.  Folyamatos tápanyag utánpótlás. Erőteljes csírázó képesség, gyökér és hajtásképzés. Minden virágfajtára alkalmazható. Hosszú távú alkalmazásával jelentős költségmegtakarítás érhető el. Hatása nagyon hamar látható. 

Felhasználási javaslatok:

Virágok, cserepes dísznövények, díszfák, díszcserjék öntözésére 1% töménységben 100ml/10l vízhez.

Fiatal növényekhez alacsonyabb koncentráció javasolt, 25 ml/10 liter vízhez.

Fontos információ!

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által ökológiai gazdálkodásban elfogadott készítmény.


Adatok
Gyártó
Greenman
Cikkszám
1350
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír