15000 Ft feletti megrendelésed ingyenesen szállítjuk

Kiszállítási díj már 800 Ft-tól

Megrendelésed telefonon is leadhatod

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Életbarát 2in1 univerzális mosógél
Életbarát 2in1 univerzális mosógél
1 370 Ft+ÁFA=1 740 Ft
ÚJ

Életbarát 2in1 univerzális mosógél

Életbarát 2in1 univerzális mosógél
Életbarát 2in1 univerzális mosógél

Fehér és színes ruhákhoz egyaránt alkalmas 2in1 mosógél, amely kíméletesen, ÉLETBARÁT módon tisztít és távolítja el a ruhákból a különböző szennyeződéseket.

Mosógélünk mellé nem szükséges öblítő használata, 2in1 termékként használható!

Természetes összetevőinek köszönhetően ruhái puhák maradnak mosás után és az elszürkülést is megszünteti.

Gyapjú és selyem anyagokhoz is kiválóan alkalmazható.

A Greenbiotic termékekben található BIO felületaktív anyagok amellett, hogy hatékonyan távolítják el a különböző szennyeződéseket, fizikai úton járulnak hozzá az egészséges baktérium háztartás létrejöttéhez.

A Greenbiotic termékcsalád biztonságos családja és hobbi állatai számára és megfelelnek az ÖKO termékekkel szemben támasztott összes feltételnek!

Házi szennyvíztisztítóba beengedhető mosószer!


15000 Ft felett ingyenes szállítás

Szállítási költség már 800 Ft-tól

Kiszerelés
1 liter
Várható kiszállítás
2021.09.23
Raktáron
1 370 Ft+ÁFA=1 740 Ft
Egységár: 1 370 Ft/liter+ÁFA=1 740 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Az alábbi termékek is jól jöhetnek
Részletek

Számodra is fontos otthonod tisztasága, ezzel együtt a környezet megóvása is?! Akkor jó helyen jársz!

Univerzális mosógél, környezetbarát formulával, friss tavaszi fuvallat illattal! Pálmaolajmentes, állatokon nem tesztelt.

Egy olyan veszprémi vállalkozó család vagyunk, akik már közel 30 éve váltják valóra az álmaikat, innovatív ötleteiket az üzleti életben! A Greenbiotic a közelmúltban alakult, 100% -ban magyar tulajdonú vállalkozás, amelyet a személyes érintettségünk és az egészséges életmódra törekvés hívott életre!

Hosszú évek óta kutatjuk a baktériumok szerepét és az egészséges baktériumháztartás fontosságát. A vegyszermentes tisztítás szívügyünkké vált és őszintén hiszünk abban, hogy azzal tehetünk a legegyszerűbben a legtöbbet magunkért, családunkért és a környezetünkért, ha otthonainkban teljesen új szemlélettel kezdünk el tisztítani!

Tulajdonságok:

Bőrbarát, Vegán, Biológiailag jól lebomló termék, Foszfát- és parabén-mentes, Klórmentes, Pálmaolaj mentes, Állatokon nem tesztelt, Újrahasznosítható műanyag csomagolás, Tavaszi fuvallat illattal.

Összetevők: Probiotikus eredetű nemionos bio felületaktív anyag  <5%, kókuszzsírsavak-káliumsói 15-25%, illatanyag.

Adagolás (4-5 kg töltetű mosás esetén):

Enyhén szennyezett ruha + lágy vagy közepes keménységű víz esetén: 50 ml

Enyhén szennyezett ruha + kemény víz esetén: 75 ml

Szennyezett ruha + lágy vagy közepes keménységű víz esetén: 75 ml

Szennyezett ruha + kemény víz estén: 100 ml

Röviden a hagyományos tisztítószerekről:

A háztartásban használt vegyszerek amellett, hogy a természetbe kijutva szennyezik a talaj, vizet levegőt, és felborítják a természetes egyensúlyt, azért is károsak, mert az egészségünkre is rosszul hatnak!

Fertőtlenítőszerek legtöbbször klórt, fenolt, krezolt tartalmaznak, melyek mérgezőek, maró hatásúak és légzési nehézségeket okozhatnak. A folyékony tisztítószerek legtöbbször baktérium ölő anyagokat, etanolt, ammóniát és formaldehidet tartalmaznak, melyek bőrre/légzésre irritatívak és környezetbe jutva elpusztítják a jótékony mikroorganizmusokat. A foszfát az élővizekben az algák elszaporodásához vezet, amely minden mástól elveszi az oxigént, felborul az egyensúly, a tetemek bomlásnak indulnak és a víz ihatatlan lesz.

Greenbiotic tisztítószerei:

Termékeinket olyan jótékony mikroorganizmusok természetes együttéléséből gyártjuk, melyek természetes életfolyamataik révén bio felületaktív anyagok keletkeznek. Ezek az anyagok más úton nem előállíthatók, csakis élő mikroorganizmusok által, azaz probiotikus technológiával készült termékekben megtalálhatóak! Minden Greenbiotic termék ember-, környezet- és állatbarát, bio probiotikus és növényi összetevők adják a termékek alapját, klórmentes, vegán, bőrbarát termékek, melyek a környezetben nagyon jól lebomlanak!

Greenbiotic termékei

Teljesen környezetbarátak megfelelnek az öko termékkel szemben támasztott összes kritériumnak! Klór, foszfát, parabén és kőolaj származék mentes, pálmaolajat nem tartalmaz, környezetben jól lebomló.

Kiemelkedően hatékonyak az egyedülálló probiotikus, bio felületaktív anyagnak köszönhetően

Odafigyelünk a fenntartható hulladékgazdálkodásra:

RPET újrahasznosított műanyag csomagolást használunk. 100% újrahasznosítható minden Greenbiotic termék csomagolása. Sőt műanyag újrahasznosító üzemünkben akár napi 20 t hulladékot állítunk vissza a műanyag körforgásba!

Univerzális mosógél, környezetbarát formulával, friss tavaszi fuvallat illattal! Pálmaolajmentes, állatokon nem tesztelt.

 

 


Adatok
Gyártó
Greenbiotic
Cikkszám
Biotic0001-03
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír