15000 Ft feletti megrendelésed ingyen szállítjuk

Szállítási költség már 800 Ft-tól

Megrendelésed telefonon is leadhatod

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

GREENMAN Agro
GREENMAN Agro
1 969 Ft+ÁFA=2 500 Ft

GREENMAN Agro

Greenman Agro egy egyedülálló, minden kultúrnövényhez alkalmazható termésnövelő készítmény, amely javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását, támogatja a humuszképződést és rendszeresen alkalmazva megerősíti a növény immunrendszerét, mely által az ellenállóbbá válik a különféle környezeti hatásokkal szemben.


15000 Ft felett ingyenes szállítás

Szállítási költség már 800 Ft-tól

Kiszerelés
1 liter
Várható kiszállítás
2021.10.28
Raktáron
1 969 Ft+ÁFA=2 500 Ft
Egységár: 1 969 Ft/liter+ÁFA=2 500 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Az alábbi termékek is jól jöhetnek
Részletek

Greenman Agro az mellett, hogy nagymértékben növeli a talaj termékenységét, képes a legkülönfélébb talajok biológiai, kémiai és fizikai állapotának javítására. Visszaállítja a talaj mikroflóráját, biztosítja a megfelelő számban a jótékony baktériumok jelenlétét, ezáltal a kezelt terület visszaszerzi vitalitását és biológiai aktivitását.

Használatának előnyei:

 A talajszerkezet jelentős javítása. Tápanyag utánpótlás biztosítása. Humusztartalom növelése. Erőteljes gyökér- és hajtásképzés. Immunrendszer/ellenálló képesség erősítés 

További előnyök:

 Tavaszi / őszi lemosó permetezések elengedhetetlen kelléke. BIO kertészetek, BIO növénytermesztés esetén is hatékonyan alkalmazható. A talajszerkezet javulása kedvezőbb vízgazdálkodást és kevesebb talajmunkát eredményez. A talaj megőrzi a tápanyagokat, képessé válik szerves anyagok lebontására és értékes anyagokká alakítására. Termésnövelés BIO módon. Ellenálló képesség maximalizálása. Folyamatos tápanyag utánpótlás. Erőteljes csírázó képesség, gyökér és hajtásképzés. Minden szántóföldi és kertészeti kultúránál hatásos. Hosszú távon jelentős költségmegtakarítás érhető el. Hatása már néhány hónap után érezhető.

Felhasználási javaslatok:

Greenman Agro vízzel történő megfelelő hígítását követően közvetlenül felhasználható termék. Ügyeljünk rá, hogy a hígítás után lehetőleg 24 órán belül használjuk fel. Kijuttatása lehetőleg felhős/esős időben történjen!

Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra talajkezelésére, 5-20 l/ha mennyiségben, 10%-os töménységben kijuttatva, majd a talajba bedolgozva, évente 2-3 alkalommal, tavasszal vetés/ültetés előtt, érés előtt majd ősszel a betakarítást követően, a felhasználható éves mennyiség 200l/ha.

Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra levélkezelésére, 20-50 l/ha mennyiségben a kultúra levélfelületétől függő vízmennyiséggel legfeljebb 10%-os töménységben kipermetezve, a tenyészidőszak folyamán 4 alkalommal kipermetezve, a felhasználható éves mennyiség 200l/ha.

Cserepes dísznövények, díszfák, díszcserjék öntözésére, 1 %-os töménységben, hetenkénti gyakorisággal.

Aratás utáni tarlókezelésre beforgatás előtt 10-50 l/ha mennyiségben kijuttatva, majd a talajba bedolgozva.

Komposztáláshoz 1-3 liter/m3 mennyiségben, legalább 10-30 liter vízmennyiséggel kijuttatva.

A készítmény alkalmazása során gondoskodni kell megfelelő mennyiségű szerves anyag jelenlétéről a talajban. Előnyös, ha a készítmény a kipermetezés után a szerves anyagokkal együtt kerül beforgatásra.

Tárolása, eltarthatósága:

Eredeti, zárt csomagolásban, sötét, hűvös, fedett helyen, 8-28 oC közötti hőmérsékleten 15 hónapig.

Összetevők:

Greenman mikroorganizmusok (14 faj) , bio cukornádmelasz, kőzetliszt, víz.

Fontos információ!

Termékünk óriási segítséget nyújthat a bio kertészkedéssel és bio növénytermesztéssel foglalkozóknak, foglalkozzanak akár kultúrnövény, akár zöldség- vagy gyümölcstermesztéssel. A bio gazdálkodás sokszor azt is jelenti, hogy védtelen marad a gazda a különböző kártevők és a szeszélyes időjárással szemben. A Greenman Agro folyamatos használata nagy mértékben csökkentheti a megbetegedéseket és nagymértékű termésnövekedést eredményezhet.


Adatok
Gyártó
Greenman
Cikkszám
1349
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír