99%-ban magyar öko termékek a shopban. Támogatjuk a hazai vállalkozókat!

Kérdésed van? Hívj minket! 06307415975

Komposztálás starter csomag ajándék Compost spray-vel
Komposztálás starter csomag
15 346 Ft+ÁFA=19 490 Ft
ÚJ

Komposztálás starter csomag

Komposztálás starter csomag ajándék Compost spray-vel
Komposztálás starter csomag ajándék Compost spray-vel
Komposztálás starter csomag ajándék Compost spray-vel
Komposztálás starter csomag ajándék Compost spray-vel

Most egy csomagban tiéd lehet a konyhai komposztálásban szükséges összes termék.Készíts saját komposztot a konyhai mini komposztáló csomaggal a növényeidnek, akik ezért hálásak lesznek. A konyhai zöld hulladékod eddig szemét volt, mától értéket teremtesz vele! Ha már nálad nem fér a komposzt keresd meg vele családod, vagy barátod. Oszd meg velük az örömöd!

 


15000 Ft felett ingyenes szállítás

Szállítási költség már 890 Ft-tól

Csomag tartalma
Raktáron
15 346 Ft+ÁFA=19 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 390 Ft
Az alábbi termékek is jól jöhetnek
Részletek

A csomag tartalma 1 db Konyhai Mini komposztáló, 1 db Starter és 1 db Compost Spray. Ha eddig zavart, hogy a konyhai zöld hulladékod a kommunális hulladékban végezte, mostantól megkönnyebülhetsz. Nem kell kidobálnod a keletkező zöld hulladékod, tojás héjat, kávézaccot, tea füvet, hanem igazi tiszta értéket teremthetsz magadnak és a növényeidnek. A komposztálással az mellett, hogy jobb életet teremtesz a növényeidnek általuk te is egészségesebben étkezhetsz, vagy csak gyönyörködhetsz bennük. 

Konyhai Mini komposztáló:

Konyhai hulladékod mától neked dolgozik a komposztálóban!

Töltsd fel növényeid élettel a komposztálóból nyerhető tápanyagdús folyadékkal.

Greenman Konyhai Mini Komposztáló és a Greenman Starter egyedülálló lehetőséget nyitnak a háztartásokban keletkező konyhai hulladékok újrahasznosítására és átalakítására kiváló minőségű, szerves talajkondicionálóvá. 

Legyenek egészségesek és szépek a növényeid! 

Greenman Compost:

Greenman Compost használatával egyszerűbbé és sokkal hatékonyabbá válik a komposztálás folyamata, mint azt korábban gondolta. Termékünk nagy számban tartalmaz jótékony hatású, élő mikroorganizmusokat, amelyeknek segítségével képes lesz a különféle szerves hulladékokat a hagyományostól eltérően, annál lényegesen gyorsabban és egyszerűbben komposztálni. Kültéri és beltéri komposztáláshoz egyaránt alkalmazható.

Greenman Starter:

Háztartási hulladék komposztálásához Starter kultúra, Greenman Konyhai Mini Komposztáló edényhez ajánljuk elsősorban. 

Greenman Starter gabonakorpa és egyéb hordozóanyagok keveréke, melyek inaktív formában tartalmazzák azokat a jótékony hatású probiotikus mikroorganizmusokat, amelyek a hulladék nedvesség tartalmával érintkezve aktiválódnak és így kezdik el lebontani azokat.

Elsősorban a háztartási komposztáló edényhez javasoljuk, mivel a konyhai hulladék elegendő nedvességet tartalmaz ahhoz, hogy a jótékony hatású mikrobák elkezdjék a lebontó munkát.

 


Adatok
Cikkszám
Greenman0001-13
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír