Ingyenes szállítási nap 2021.10.19-én

5000 Ft feletti megrendelések esetén

Megrendelésed telefonon is leadhatod

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Sara Beauty Spa

A Sara Beauty Spa termékek összetételét a természet „ihlette”: főként a természetben megtalálható hatóanyagokat és illóolajokat tartalmaznak, a legkülönfélébb bőrproblémára és masszázs igényre nyújtanak hatékony és kíméletes megoldást. Minőségi, allergiás reakciót nem kiváltó kozmetikumaik és masszázshoz kínált termékeik extra bőrpuhító, bőrmegújító, bőrtápláló és regeneráló hatásúak, bőrrokon hatóanyagaik révén gyengéd módon ápolják az arcot, a testet, a kezet és a lábat.

Készítményeik, masszázskrémjeik és masszázsolajaik értékes gyógynövénytartalma, természetes illóolajai, ásványi anyagokban és vitaminokban való gazdagsága, s nem utolsósorban a mögöttük rejlő akár évtizedes kutatás szavatolja, hogy a Sara Beauty Spa kozmetikumok valóban a természet kényeztetését nyújtsák Neked.

Wellness és felfrissülés akár az otthonodban, mert jár Neked a fiatalság!

Egy fárasztó nap után másra sem vágysz, mint egy kis gondoskodásra, kényeztetésre? Észrevetted már, hogy egy wellness vagy spa látogatás után úgy érezted magad, hogy teljesen megfiatalodtál? Ezt az érzést megadhatod magadnak bármikor, amikor csak jól esik. 

A Sara Beauty Spa kozmetikumok tökéletes partnereid lesznek ebben.

Jól esne egy a tested és lelked gyönyörködtető masszázs vagy egy wellness, spa kezelés az otthonod biztonságában?

 A Sara Beauty Spa-ra mindig számíthatsz.

Hiszünk a természet erejében, ezért termékeinket gondosan válogatott, természetes összetevőkből készítjük. Hiszünk a tudásunkban és elhivatottságunkban ezért a korszerű gyártási technológiánknak és évtizedes kutatómunkánknak hála, az így hasznosított illóolajok,gyógynövények és ásványi anyagok megőrzik csodás erejüket. Ezért legyen szó bármilyen bőrtípusról hatékony és kíméletes bőrápolást tesznek lehetővé.

Ajándékozd meg magad a wellness és spa adta fiatalító hatással, hogy egészségesebb és fittebb legyél a saját bőrödben. Az egészséged javításához hozzájárulnak a természetes összetevők és a gondosan válogatott ásványi anyagok.