15000 Ft feletti megrendelésed ingyenesen szállítjuk

 

 

Megrendelésed telefonon is leadhatod

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés

Tőlünk Neked

Ezekben a karácsonyi csomagajánlatainkban azokat a termékeket szedtük csokorba, amelyek a legnagyobb kedvenceitek. Természetesen a csomagok némelyike tartalmaz karácsonyi idény terméket is, melyeket kifejezetten erre az alkalomra gyártanak a gyártóink és az előző évek alapján szintén népszerűek voltak Nálatok.

Vállogassatok kedvetekre, ha esetlek nem sikerült találni számotokra olyan csomagot, ami teljesen megfelel, akkor ajánljuk a következő lehetőséget, ahol úgy vállogatod össze a csomagot ahogy Te szeretnéd!

Kellemes böngészést és karácsonyi készülődést kívánunk!

Szilvia és István

Greenandclean.hu


3termék13

Ugye Te is szeretnéd megállítani az időt? Legalább néha, pillanatokra? Ha nem is tudjuk megállítani az idő múlását legalább a hatását tudjuk csökkenteni az Amikor az idő megáll csomagunkkal. 

Ajándékozz fiatalodást szeretteidnek. A csomagban lévő arctisztítóhab, szemránckrém és arckrém jótékony hatása mindig mosolygossó teszi a használóját. Vigyél egy kis vidámságot a mindennapokba!

 

A csomagot díszdobozban szállítjuk.

 

Raktáron
13 750 Ft
Egységár: 4 583 Ft/db

Ajándékozd meg a párod vagy magad a citrusos felfrissülés élményével karácsonykor! Csomagunk összeállításánál arra törekedtünk, hogy az évvégén is felfrissülhess egy kellemes fürdő és masszázs után az otthonod meghittségében. Pároddal együtt adjátok át magatok egy kellemes frissítő élménynek.

Raktáron
5 299 Ft

Ajándékozd meg a párod vagy magad a relaxálás  élményével karácsonykor! Csomagunk összeállításánál arra törekedtünk, hogy az évvégén is ellazulhass egy kellemes fürdő és masszázs után az otthonod meghittségében. Pároddal együtt adjátok át magatok egy kellemes pihentető élménynek.

Nincs raktáron
5 399 Ft
Nincs raktáron