19000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés
Gyártó

Bonus

Cégünk, a Bonus Kft., Magyarország jelentős tisztítóeszköz és felmosófej-gyártója, ennek megfelelően termékeink széles körben állnak rendelkezésre a professzionális és háztartási takarítóeszköz felhasználói, valamint forgalmazói számára. Munkánkat a családi értékek, a baráti partnerkapcsolatok, valamint a magas termékminőség fémjelzik cégünk indulásától egészen napjainkig. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az általunk forgalmazott magyar termékek a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt minőséget képviseljenek.


2termék 12

Erős hatású fém súrolópárna szappantöltéssel. Makacs szennyeződésekre fejlesztve. Súrolásra kényes felületeken- üveg, teflon gépkocsi fényezése- ne használd. A szappanos párnához már nem kell adnod tisztítószert, mert a párna tartalmazza azt.

Nedvesítve használd a maximális tisztító hatás érdekében. 

Raktáron
475 Ft
Egységár: 48 Ft/db

Zéró kioldódás. 

A háztartásban használt takarítóeszközeinknél fontos szempont, hogy hogyan reagálnak a vízre vagy azokra a vegyszerekre, amelyekkel használjuk őket. Hiába hasznos egy szivacs, kendő, dörzsi vagy gumikesztyű, ha használat közben az egészségre káros anyagok oldódnak ki belőle. Különösen fontos ez a konyhában, ahol a takarításhoz használt kellékeink közvetlenül érintkeznek azokkal a felületekkel, ahol az ételeket készítjük: a konyhapulttal, sütővel vagy a mikróval. Azt is szeretnénk elkerülni, hogy a mosogatás során nem kívánatos anyagok oldódjanak ki mondjuk a szivacsból a forró víz és a mosogatószer hatására. Könnyű belátni, hogy a háztartási higiéniát nem csak az határozza meg, hogy a takarítóeszközök milyen szennyeződéseket távolítanak el, hanem az is, hogy használat közben mi távozik belőlük. Egy egészséges, tudatos és zöld háztartásban nincs helye olyan takarítási kellékeknek, melyekből különböző anyagok oldódnak ki, melyek aztán a szervezetbe kerülve problémát okozhatnak.

A Bonusnál nagy hangsúlyt fektetünk a termékbiztonságra. Célunk, hogy takarítási eszközeink használata teljesen biztonságos legyen és megfeleljen a legmagasabb egészségügyi követelményeknek. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy az általunk forgalmazott szivacsokat, súrolókat, szivacsos kendőket, nem szőtt kendőket, kötött-hurkolt kendőket valamint a gumikesztyűket egy független akkreditáló cég magyar laboratóriuma által bevizsgáltatjuk. A tesztelés során készített független szakértői elemzés megállapította, hogy a vizsgált termékek esetében egyáltalán nem detektálható, vagy csak a megengedett határérték alatti kioldódás mérhető nehézfémekre, AZO színezékekre, PAH vegyületekre és lágyítókra. Ez azt jelenti, hogy a Bonus termékek használata garantáltan biztonságos. Büszkék vagyunk rá, hogy vásárlóink számára egészséges alternatívát nyújthatunk a valóban tiszta takarítási élmény eléréséhez! 

FENNTARTHATÓ MEGÚJULÁS

Mi a BONUS a Zero CO2 és felelős gazdálkodás mellett tettük le voksunkat a 2020. évi terveink célkitűzésekor.

A fenntartható gazdálkodás és környezeti terhelés csökkentése érdekében, az üzemünk teljes áramigényének megfelelő méretű naperőmű rendszer telepítése mellett döntöttünk.

A LED világítótesteken kívül az elektromos műanyag fröccsöntő gépeink is a legmodernebb technológiát képviselik, amivel tovább csökkentjük áramfogyasztásunkat. A műanyag fröccsöntés során keletkező hulladákot is csaknem 100%-ban újrahasznosítjuk.

A tavalyi éves széndioxid kibocsátunk alapján, a csökkentés érdekében kitűztünk egy elérendő célt és visszamenőleg a CO2NSENSUS nemzetközi szervezeten keresztül faültetéssel semlegesítettük éves széndioxid kibocsájtásunkat.

Tehergépkocsi parkunk az év közepétől megújul. A legmodernebb EURO6 besorolási normának megfelelő motorokkal szerelt teherautók jelentősen kevesebb károsanyag kibocsátással rendelkeznek, amivel hozzájárulunk partnereink városainak )környezetének) tisztább levegőjéhez.

2020-ra tervezett előkészületek is megfelelően zajlanak, melynek a célja a polipropilén fóliáink lebomló, kukoricakeményítőből készült csomagolóanyagra történő cseréje lesz. 

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Az általunk működtetett, a háztartási tisztítóeszközök gyártása és forgalmazása érvényességi területre kiterjedő irányítási rendszerünket a Tequa-Zert Kft. rendszeresen auditálja. Vállalatunk az MSZ EN ISO 9001:2015, 14001:2015, 28001:2008 szabványoknak megfelelően működik.

Cégünk a pénzügyileg megbízható vállalatok közé tartozik. Ezt támasztja alá, hogy Európa egyik vezető pénzügyi elemző cége, a Bisnode “AAA – highest creditworthiness”, vagyis a legjobb osztályba sorolta. Ezzel a minősítési kategóriával a magyar cégek mindössze 0,63 %-a büszkélkedhet

Te is előnyben részesíted a magyar termékeket? Ha minőségi, minden igényt kielégítő takarítóeszközökkel szeretnéd tisztává varázsolni otthonodat, akkor válaszd termékeinket, hiszen így öröm lesz számodra is a takarítás.