15000 Ft feletti megrendelésed ingyenesen szállítjuk

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés
Gyártó

Nagy kiszerelésű Cleaneco termékek

A Cleaneco nagy kiszerelésű termékeit a cégek, vállalkozások, iskolák, óvodák, közületek részére fejlesztette és hozta léttre. A fejlesztés során fontos szempont volt, hogy a méreganyag mentesség mellett a tisztítás hatékonysága is maximális legyen. 

A Cleaneco azoknak a vevőknek készíti a termékeit akiknek fontos a környezetvédelme és mellette a hatósági előírásoknak is meg kell felelniük. Nem kell lemondania egyik kritériumról sem, ha környezetbarát tisztítószerre váltana az eddig megszokott hagyományos tisztítószerekről. 

Szeretne Ön és kollégái egészséges és biztonságos munkakörnyezetben dolgozni? 

Itt megtalálhatja a megfelelő tisztítószerét ha büfét, konyhát, éttermet, szálláshelyet, panziót, szállodát üzemeltet. Kis vállalkozása van és saját takarító személyzete? Ön is megtalálja a megfelelő tisztítószert. A Cleaneco nagy kiszerekólésű termékei Önnek időt és pénzt takarítanak meg.

Esetleg multinacionális cég, kis és közepes vállalkozást irányít? Az ISO14001 szabványt üzemelteti? Önnek is tudunk segíteni, hogy a folyamatos fejlődés és lendület meglegyen a cégében. A Cleaneco nagy kiszerelésű termékei gazdaságosak és alternatívát nyújtanak az Önök fenntarthatósági céljaik megvalósításában.

Szeretné, hogy az Ön ovisai és bölcsisei egészséges környezetben töltsék a napjukat? A Cleaneco nagykiszerelésű termékei Önnek lettek kifejlesztve. 

Ha Ön takarítócéget üzemeltet és szeretné, hogy a munkatársai biztonságban végezzék a munkájukat a Cleaneco nagy kiszerelésű termékei ideális választást nyújtanak. Megrendelőinek is egy magasabb, prémium takarítói szolgáltatást nyújthat a Cleaneco termékeivel.


17termék112

A Cleaneco Organikus felmosószer alkalmas valamennyi vízálló felület tisztítására. Hatásosan és gazdaságosan eltávolítja a szennyeződéseket kőről, csempéről, linóleumról, műanyag felületekről és minden egyéb kezelt vízálló felületről.

Raktáron
4 499 Ft
Egységár: 900 Ft/liter

Alkalmas a  kemény felületek (csempe, kerámia, kő, linóleum, műanyag stb.) tisztítására, és klór tartalma miatt a WC higiénikus tisztítására, ruhaneműk, textíliák fehérítésére.

Rendelhető
5 299 Ft
Egységár: 1 060 Ft/liter

Hatékonyan tisztítja és távolítja el a zsíros, kormos felületekről a szennyeződést. Használható padozatok, csempék, linóleum, kövezetek tisztítására. Alkalmas konyhai, vendéglátó- és sütőipari eszközök, berendezések, sütők, szagelszívók hatékony tisztítására.

Rendelhető
6 199 Ft
Egységár: 1 240 Ft/liter

A Cleaneco Mosógél koncentrátumot gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt.

Tartósan alacsony ár! 1 mosás 60 Ft!

 

Rendelhető
7 199 Ft
Egységár: 1 440 Ft/liter

A Gépi pohár és tányér mosogatószert a vendéglátóhelyek, üzemi konyhák részére fejlesztette a Cleaneco.

A mosószer összetétele a kemény vízhez lett optimalizálva, mivel Magyarország jelentős részén kemény víz van. Így a mosogatógépedhez nem szükséges lágyítanod a vizet egy külön lágyító berendezéssel.

A tökéletes csillogó eredményhez használj öblítőszert is.

Otthoni gépekhez nem ajánljuk. 

Rendelhető
7 499 Ft
Egységár: 1 500 Ft/liter

Cleaneco organikus kézi mosogatószerünk kizárólag ellenőrzött gazdálkodásból származó hipoallergén növényi alapanyagokból készült, napenergia felhasználásával. A hozzáadott repce kivonatnak köszönhetően hatékonyan tisztít miközben kíméli bőrét. Fontos számunkra a környezetünk védelme. Ezért csomagoljuk termékeinket újrahasznosítható műanyag csomagoló anyagokba. 

Nincs raktáron
4 849 Ft
Egységár: 970 Ft/liter
Nincs raktáron
17termék112