19000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés
Gyártó

Mosás és mosogatás

Csomagolásmentes boltod van? Csomagolásmentes bolt nyitásában gondolkodsz? Szerezd be magyar öko és környezetbarát tisztítószer kínálatod egy helyen. Nálunk egy helyen találsz tisztítószert és mosószert, így egy beszállítóval kell szerződnöd. Ezzel rengeteg időt spórolhatsz magadnak, amivel építheted az üzleted, így egyre sikeresebb lehetsz. Regisztrációt és vásárlói kör beállítást követően láthatod a rád szabott árainkat. A kiürült göngyöleget visszajuttatjuk a gyártóknak, így valóban hulladékmentessé, csomagolásmentessé tehető a boltod és működésed.  


10termék 110

Folyékony mosódiós mosógél

Nevét az angol SoapNUT= szappandió, mosódió szóból alkottuk.

Minimum 30% mosódió kivonatot, cukor tenzidet és levendula illóolajat tartalmazó mosószer kozmetikai tartósítószerrel. Mosi pelushoz ajánljuk.

Emésztőbe is engedhető

Rendelésre 6 napon belül szállítjuk. 

Raktáron
34 500 Ft
Egységár: 1 725 Ft/liter

Minőségi Solvay mosószóda, mely könnyen oldódik a vízben, kevés is elegendő belőle, hogy jól oldja a zsíros szennyeződést és a textilrostokban megült port. 

Papír csomagolású kiszerelés.

Készlet feltöltés 2022.02.18 péntek

Rendelhető
13 799 Ft
Egységár: 552 Ft/kg

Még erősebb illat! Zöld almás friss illat, mely balzsamos formulában öleli körbe a textilszálakat. Biológiailag könnyen lebomló formula anti allergén illatanyaggal.

Rendelhető
25 990 Ft
Egységár: 1 300 Ft/liter

Antiallergén lágy-pamut friss  illattal készült, biológiailag kedvezően lebomló összetevőkkel egy innovatív formula, melyből  20-25 ml is elég egy-egy mosáskor.

Rendelhető
25 990 Ft
Egységár: 1 300 Ft/liter

Olyan optimális keveréket alkottunk, mely fenntartható,kozmetikai minőségű alapanyagokkal, felesleges adalékanyagok nélkül biztosítja a friss,tiszta ruhákat.

Rendelésre 6 napon belül szállítjuk. Rendelhető mellé csapos kupak is.

Rendelhető
26 800 Ft
Egységár: 1 340 Ft/liter

Kézkímélő formulája a szennyeződéssel kíméletlenül elbánik, közben citrus illata áthatja a konyhát. Kiadós gél sokáig kitart, mert egy kis csepp annyi habot képez, mellyel sok pohár és tányér elmosogatható. Innovatív formulája biztonságosan tisztítja meg a családi étkészletet. 

Rendelhető
34 500 Ft
Egységár: 1 725 Ft/liter

Kézkímélő formulája a szennyeződéssel kíméletlenül elbánik, közben levendula illata áthatja a konyhát. Kiadós gél sokáig kitart, mert egy kis csepp annyi habot képez, mellyel sok pohár és tányér elmosogatható. Innovatív formulája biztonságosan tisztítja meg a családi étkészletet. 

Rendelhető
34 500 Ft
Egységár: 1 725 Ft/liter

A rendkívül népszerű mosódió alapú mosógélünk megjelent -a jól bevált levendulás mellett- egy új citrusos- virágos friss illattal. A megszokott hatékonyság és kiváló ár- érték arány garantált! Mosi pelushoz kiváló választás.

Emésztőbe is engedhető

Megrendelésre 6 napon belül szállítjuk!

Rendelhető
34 500 Ft
Egységár: 1 725 Ft/liter

Az MM UltraGreen mosógél egy speciális  kókuszvajból nyert alapanyagot tartalmaz, mely kompromisszumok nélkül varázsolja tisztává és puhává ruháidat! Illatmentes gél.

Nincs raktáron
29 990 Ft
Egységár: 1 500 Ft/liter
Nincs raktáron

Foltttiszító só, 100% nátrium perkarbonát, mely az idő és hőmérséklet függvényében a felszabaduló oxigén hatására képes mindenféle folt eltávolítására és a textíliák fehérítésére. min.13% oxigéntartalommal Solvay minőség!

Öko fehérítő. 

Nincs raktáron
49 800 Ft
Egységár: 1 992 Ft/kg
Nincs raktáron