CYCLE

A Cycle története

Egyszer volt, hol nem volt, volt (sőt, még van is!) három elhivatott kémikus, Gábor, Sunny és Vera, akik vízzel, szennyvízzel és ezek melléktermékeivel dolgoztak évtizedeken át, és közben felismerték, hogy mekkora lehetőség rejlik abban, ha megváltoztatjuk, miként tekintünk a tisztítószerekre.

Ezután, közel egy évtizedes elhivatott tudományos kutatás és fejlesztés eredményeképpen megszületett egy egyedülálló háztartási tisztítószer tökéletes receptje. Egy olyan tisztítószeré, amely csodálatos munkát végez – kompromisszumok nélkül hatékony, nem ártva az embereknek, az állatoknak, a növényeknek és a bolygónknak sem.

Hatékonyság és fenntarthatóság – jelszavaink a tiszta otthonért és az egészséges környezetért. Hogyan csináljuk?

Mi a körkörös gazdasági modellben hiszünk – nem akarunk új hulladékot termelni, szerintünk van már elég nyersanyagunk máshonnan.

Tisztítószereink alapanyaga a biomassza: ez az az anyag, ami a víztisztítási folyamat végén hátramarad: csilliárdnyi apró részecske, amelyek tápanyagban és szénben gazdag közeget biztosítanak az erjesztés folyamatához.

És az erjesztési folyamat végén már csak természetes savak és tiszta víz marad. Ezek segítségével készülnek a CYCLE termékei – a világ első igazi, körkörös tisztítószerei!

Adalékanyagaink is kivétel nélkül fenntartható gazdálkodásból származnak, termékeink természetesek és nem károsítják az egészségedet – de családodét, háziállataidét sem!

Tehát úgy készítünk hatékony tisztítószereket, hogy semmilyen új anyagot nem kell előállítanunk, nem termelünk közben hulladékot, sőt, lényegében hulladékot dolgozunk fel – ez a jövő útja!

Nézet:
Sorrend: