Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cleaneco

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, vegyipari vállalkozás. Célünk, hogy a magyar piacon ár és érték alapon képezzünk konkurenciát a nemzetközi multibrandek számára.

Öko tisztítószer termékcsaládunk gyártásánál felhasznált természetes eredetű, környezetbarát, elsőosztályú kozmetikai - és élelmiszeripari alapanyagoknak köszönhetően termékeink 100%-ban lebomlóak. Saját fejlesztésű termékeink gyártásánál és palackozásánál a legkorszerűbb,minden Európai normának megfelelő technológiával rendelkezünk, melynek köszönhetően tevékenységünknek nincs környezeti terhelése.

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be. Hisszük, hogy értékrendünk „magyar szakértelem, magyar kéz, magyar termék” bizalmat ébreszt vásárlóinkban.

Célunk, hogy a belföldi piac fejlesztése mellett 2016-ban termékeinken az EU Ecolabellel, nemzetközi partnerek együttműködésével a nyugat-európai piacon is bemutatkozzunk termékcsaládainkkal. 

Rendezés:

Keresés