PomPom

A prémium minőségű natúr kozmetikum megoldást jelenthet számos bőrproblémára. 2014 nyarán elkezdtük a termékfejlesztést és a tesztelést, azért, hogy Te a legjobb, leghatékonyabb készítményeket kaphasd. 

A PomPom titka a prémium minőségű, természetes összetevők és az innovatív natúr kozmetikai fejlesztések kombinációjában rejlik. Ennek köszönhető, hogy arcszérumaink pillanatok alatt felszívódnak, virágvizes arczseléink bőrödet mélyen hidratálják, tápláló pakolásaink rengeteg értékes olajat tartalmaznak, mégis könnyedén le tudod mosni a felesleget.
Ezeket a kincseket szeretnénk most átadni Neked! 

Minden Pom-Pom termékre 100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. * 

*Bővebben lentebb: 

Nézet:
Sorrend:

Pénzvisszafizetési garanciáról

Termékeinket vegyészmérnök kollégánkkal készítjük, akinek évtizedes tapasztalata van a natúrkozmetikumok világában. Hosszú ideig teszteljük és finomítgatjuk őket, mielőtt helyet kapnak a PomPom webáruház polcain. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért bátran vállaljuk a 100% pénzvisszafizetési garanciát.

Amennyiben kipróbálás után mégis vissza szeretnéd küldeni valamelyik termékünket; esetleg nem a bőrtípusodnak megfelelő PomPomot választottál vagy utólag derült ki, hogy valamelyik összetevőjére allergiás vagy, akkor add fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát a vásárlástól számított 30 napon belül, és visszaküldheted. A csomagvisszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni. 

Fontos, hogy a csomagba rakj bele egy levelet, amiben leírod,  mi a panaszod a termékkel,  ill. add meg a nevet.

Amennyiben viszonteladói partnerünknél  vagyis nálunk Greenandclean webáruházban vásároltad a termékeinket, természetesen a vásárlás napjától számított 30 napos garancia rád is vonatkozik. A számviteli törvény értelmében ilyen esetekben pénzt visszautalni nem tudunk,  a termék árának 100%-os értékében kiállított, a POMPOM webáruházunkban levásárolható kupon formájában tudjuk neked a vételárat megtéríteni.  A garancia érvényesítésének érdekében fontos, hogy a számlát megőrizd, és annak másolatát a termékekkel együtt címünkre eljuttasd.

Címünk, ahova vissza tudod küldeni a terméket:

Green Deal kft.
9027 Győr, Kandó u. 15.

A csomagot postán maradó küldeményként sajnos nem áll módunkban átvenni, ezért kérlek a címünkre küldd vissza. Köszönöm!