19000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés
Gyártó

Quadrotex

A Quadrotex Kft. 1993-ban alakult azzal a célkitűzéssel, hogy olyan termékeket gyártson a háziasszonyok számára, amellyel gyorsabban és könnyebben elvégezhető a házimunka. Napjainkra társaságunk Kelet-Közép-Európa vezető takarítóeszköz gyártójává vált. Kínálatunk mára átöleli a takarítás teljes eszköztárát a mosogatószivacsoktól a törlőkendőkön át a felmosófejekig. Folyamatosan fejlődő termékkínálatunk modern gyártósorokon készül a legkorszerűbb alapanyagok felhasználásával. Rugalmasságunknak köszönhetően a tömeggyártás mellett speciális, egyedi igények kielégítésére is készen állunk, legyen szó különleges alapanyagokról, extrém méretekről, vagy akár a termékek feliratozásáról. Kapacitásunk jelentős részét köti le a sajátmárkás termékek gyártása, ahol partnereink segítségére vagyunk az alapanyagok kiválasztásában, a termék megtervezésében és a csomagolás kialakításában is.

Legújabb natural termékcsaládunkkal a „vissza a természethez” filozófiáját valósítjuk meg. Olyan rég elfeledett alapanyagokból is készítünk termékeket, mint a kukoricarost, kenderrost és a diófélék, csonthéjasok héja.


2termék 12

Ergonomikus kialakítású organikus mosogatószivacs kókusz rosttal.  1 csomag 2 db szivacsot tartalmaz.

Nincs raktáron
299 Ft
Egységár: 150 Ft/db
Nincs raktáron

Természetes kenderrostból készített dörzsfelülettel és a hozzá illő kiváló minőségű poliuretán szivaccsal kialakított mosogatószivacs. A hatékony, de mégis kíméletes dörzshatást a felhasznált növényi eredetű anyagoknak köszönhetjük. Újrahasznosított alapanyagok felhasználásával készült.

 

 

Nincs raktáron
590 Ft
Egységár: 98 Ft/db
Nincs raktáron