Kozmetikumok

 

A Sansin kozmetikai termékek kíméletesen tisztítják és ápolják a bőrt.

Különleges formulájuk összeállításakor törekedtünk a növényi és organikus összetevők lehető legnagyobb arányú használatára, teljes egészében SLES és SLS mentes termékek, ez is az egyik legfontosabb szempont volt a fejlesztéskor.

Kellemes illatuk mentes a potenciális 26 illatallergéntől.

A környezetben könnyen lebomló termék, a flakon 100 % ban újrahasznosított. 

Használatuk normál és érzékeny bőrűek számára is alkalmas, mert a termékek összetételét úgy fejlesztettük ki, hogy minimalizálja az allergia kialakulásának kockázatát, ezt bőrgyógyászok által végzett dermatológiai teszt igazolja.
A termékek a Vegan Society tanúsítványával rendelkeznek.

 

Nézet:
Sorrend:

Bársonyosan puha bőr és haj. Természetesen. Neked.

A Sansin kozmetikai termékek kíméletesen, de hatékonyan tisztítják és ápolják a bőrt. Különleges formulájuk kizárólag növényi és organikus összetevőket tartalmaz, hosszú fejlesztési munka eredményeként – hogy a legjobb minőségben adhassuk Neked.

Mindegyik kozmetikai termékünk rendelkezik a Vegan Society hivatalos vegán minősítésével, vagyis egyáltalán nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat és teljes egészében állatkísérlet-mentesen készülnek.

Kozmetikumaink dermatológiailag teszteltek, és sikeres klinikai bőrtolerancia vizsgálatainknak köszönhetően normál és érzékeny bőrűek számára egyaránt használhatók. Teljes egészében SLES-és SLS-mentes termékek, kellemes illatuk mentes 26 potenciális illatallergéntől.  A termékekben felhasznált, kiváló minőségű illatok 100 százalékban allergénmentesek, úgynevezett szenzitív illatok, ezért nincs irritáló hatásuk még az érzékeny, ekcémás bőrre sem.

A Sansin formulák olyan organikus összetevőket is tartalmaznak, mint a gyümölcsvizek vagy a növényi glicerin. A folyékony szappanok, tusfürdők, samponok természetes olajokat tartalmaznak, mint az argán és az édes mandula, valamint olyan természetes, organikus kivonatokat, mint a kamilla és a citromfű. 

Termékeink a környezetben könnyen lebomlanak, flakonunk pedig 100 százalékban újrahasznosított. Így egyaránt vigyázunk Rád és bolygónkra.