19000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Sansin

 

A Sansin teljes egészében magyar termék. Magyarországon készül, gyártóüzemünk az észak- magyarországi régióban található.

TERMÉSZETES ÉS ORGANIKUS

Jelszavunk és hitvallásunk: nature , future & You , azaz természet, jövő és Te.

Sansin, a vegán és organikus termékcsalád.
Megnöveltük a környezetvédelemhez kapcsolódó védjegyeink számát, ezzel is megerősítve a környezet védelme iránti erős elkötelezettségünket.
Nemet mondunk a szintetikus, állati eredetű összetevőkre és az állatokon történő tesztelésekre.
Mosógéleinkben csak bio alapanyagokat használunk.
A Vegán Társaság és az USDA védjegyeket feltüntettük a termékeink flakonjain, mert egyértelműen szeretnénk kommunikálni az általunk képviselt értékeket.
Mit jelent az USDA védjegy? A minősítést csak azok a készítmények kaphatják meg, melyek 100%-ban organikus gazdálkodásból származnak és bio módon feldolgozott összetevőket tartalmaznak, vagy minimum 95%-ban organikus gazdálkodásból származó és bio módon feldolgozott alkotóelemekből állnak, maradék összetevői pedig szerepelnek az USA hivatalos Nemzeti Bio Termék listáján.
 
Ez a Nature, Future You

 

 

 

 

 

 

A Sansin termékekről sok véleményt kapunk a vásárlóinktól, melyben elégedettségüket fejezik ki a termékkel kapcsolatban.

A színes ruhákhoz a Heat Flow és a Summer Vibe fantázia nevű mosógéleket ajánljuk, mivel színvédő enzimeket tartalmaznak.

Általános mosáshoz és fehérekhez a Spring Blossom és Ice Glow nevű mosógéleket ajánljuk, ezek nem tartalmaznak színvédőt. Mosógéljeinket itt találod egy kattintással.

Érzékenybőrű vásárlóinknak a Summer Essence mosógélt ajánljuk, amely nem tartalmaz irritatív anyagokat.

Öblítői 5 féle allergénmentes illatban kaphatók: Caribbean, Rainforrest, Monsoon, Tropical és Arctic. Sansin öblítőinket itt találod.

A mosás mellett a konyhában is a segítségedre lehetnek Sansin mosogatószereink. Háromféle illatban elérhetőek: Earthday, Monday és Sunday. Melyiket választod közülük?

A Sansin a környezeted egéségessé tételén kívül gondolt arra is, hogy egészséges méreg mentes kozmetikumokkal ápold tested. A teljes család igényeit kielégítő tisztálkodószereket - tusfürdő hölgyeknek, uraknak, kézmosó szappanok, kislány és kisfiú fürdetők- remekül kiegészíti a 3 féle hajtípusra szánt sampon és hajkondícionáló. Sansin kozmetikumainkat itt tudod a kosaradba tenni. 

Ha még nem ismered Sansin termékeinket és szeretnél egy próbát tenni mosószereinkkel vagy csak olcsóbban szeretnél hozzájuttni hajápoló cikkeinkhez, akkor ismerd meg csomagajánlatainkat. Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy minden típusú mosószert és öblítőt kockázatmentesen és kedvezményesen kipróbálhasd. 

A Sansin teljes kínálatát csak nálunk találod.