15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen szállítunk

A futárszolgálatok megnövekedett forgalma miatt a kiszállítási idő akár 1 hétig is eltarthat, kérlek ezt vedd figyelembe a megrendeléskor. Köszönjük türelmedet! 

Megrendelésed telefonon is leadhatod

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Sansin

 

A Sansin teljes egészében magyar termék. Magyarországon készül, gyártóüzemünk az észak- magyarországi régióban található.

TERMÉSZETES ÉS ORGANIKUS

Jelszavunk és hitvallásunk: nature , future & You , azaz természet, jövő és Te.

Sansin, a vegán és organikus termékcsalád.
Megnöveltük a környezetvédelemhez kapcsolódó védjegyeink számát, ezzel is megerősítve a környezet védelme iránti erős elkötelezettségünket.
Nemet mondunk a szintetikus, állati eredetű összetevőkre és az állatokon történő tesztelésekre.
Mosógéleinkben csak bio alapanyagokat használunk.
A Vegán Társaság és az USDA védjegyeket feltüntettük a termékeink flakonjain, mert egyértelműen szeretnénk kommunikálni az általunk képviselt értékeket.
Mit jelent az USDA védjegy? A minősítést csak azok a készítmények kaphatják meg, melyek 100%-ban organikus gazdálkodásból származnak és bio módon feldolgozott összetevőket tartalmaznak, vagy minimum 95%-ban organikus gazdálkodásból származó és bio módon feldolgozott alkotóelemekből állnak, maradék összetevői pedig szerepelnek az USA hivatalos Nemzeti Bio Termék listáján.
 
Ez a Nature, Future You

 

 

 

 

 

 

vegán
Szűrés törlése

A Sansin termékekről sok véleményt kapunk a vásárlóinktól, melyben elégedettségüket fejezik ki a termékkel kapcsolatban.

A színes ruhákhoz a Heat Flow és a Summer Vibe fantázia nevű mosógéleket ajánljuk, mivel színvédő enzimeket tartalmaznak.

Általános mosáshoz és fehérekhez a Spring Blossom és Ice Glow nevű mosógéleket ajánljuk, ezek nem tartalmaznak színvédőt.

Érzékenybőrű vásárlóinknak a Summer Essence mosógélt ajánljuk, amely nem tartalmaz irritatív anyagokat.

Öblítői 5 féle allergénmentes illatban kaphatók: Caribbean, Rainforrest, Monsoon, Tropical és Arctic