19000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Szeretnél véleményt írni?
Klarissza
2021.09.20
Újszülöttem részére kerestem olyan kendőt, ami minél természetesebb, lebomló és nincs csillagászati áron. Először egy drogéria készletében fedeztem fel, ahol az összes törlőkendő összetevőjét átnézve ezt találtam a legnaturálisabbnak és legkörnyezetbarátabbnak.
Előnyök: -Lebomlik, akár wc-be is dobható.
-Hazai termék
-Parfümmentes, ám a benne lévő panthenoltól mégis finom, enyhe, "tisztaságillata" van, ami nem zavarja a baba bőrét, gyengéd ahhoz.
-Jól tisztít.
-Nedves, pelenkázáskor ideális, mert hamar szárad, (ellentétben pl. Pampers kendővel, amiből szinte csöpög a nedvesség és törlés után perceket kell várni a száraz bőrfelülethez...).
-Ha figyelmetlenségből nyitva marad a csomagolás, 1 éjszaka alatt max a 2felső db szárad ki, amit visszadugva a többi közé, lezárva később ismét megnedvesedik és használható.
-Nagyobb mennyiségben rendelve a bolti árhoz képest jóval kedvezőbb.
Hátrányok: -Minden csomagban kb. 1/3-ad részenként a törlők úgy vannak összerakva, hogy a legóvatosabb mozdulattal is 8-10-esével jön ki egy nagy gombócban. Ilyenkor a legfelső kendő egy része szakad, illetve kevésbé türelmes pillanatokban a csomagolás ovális része (nyitásnál) is továbbszakad.
Mivel fél éve napi szinten használjuk, és ezt mindegyik csomagolásnál tapasztaljuk, bosszantó és így sokszor emlegetjük a gyártót... Ennek ellenére szerintem a legkörnyezet- és bőrbarátabb, legillatmentesebb termék a piacon.
Vámos Lilla
2021.07.03
Nagyon örülök, hogy van már olyan magyar termék, ami nem tartalmaz illatanyagokat és lebomló. Így nyugodt lelkiismerettel használom a kisfiamnál.
Előnyök: Az anyaga nem szakadós, könnyű használni.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza