19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
M. Csaba
2021.05.31
Már régóta használom ezt a terméket, nagyon szeretem. Az alkoholtartamú fertőtlenítők alternatíváját kerestem, mivel sokat küszködtem allergiás reakciókkal, ekcémával. A termék hipoklórossavat tartalmaz, amit az emberi szervezet is előállít, pl. seb gyógyulásához, stb. Akit érdekel a téma ajánlom a gyártó honlapját, minden fontos információt megtalál. Így a természetes összetevőinek köszönhetően nem okoz irritációt és egyéb allergiás reakciókat. Nem szárítja a bőrt.
Külön köszönet a greenandclean-nek, hogy frissen csomagolt kiszerelést kaptam (1 hónapja előállított és csomagolt szer), a hátrányoknál feltüntettem, hogy ez miért is fontos. Precízen csomagoltan és rövid határidőn belül megkaptam a terméket. Továbbra is innen fogok rendelni. Mindenkinek ajánlom, aki egy komoly, hatásos és magyar előállítású terméket szeretne használni.
Előnyök: Nem szárít, hamar megszárad a bőrön, nem hagy nyomot. Kiváló hatásspektrum, minden ismert kórokozót hatástalanít.
Hátrányok: A hipoklórossav stabilitása 6 hónap, utána már nem olyan hatásos. Ezért érdemes hamar elhasználni a szavatossági idő miatt.

Kissé drága a termék
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza