19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Cleaneco Organikus wc gél 5 l.
Cleaneco Organikus wc gél 5 l.
4 251 Ft+ÁFA=5 399 Ft

Cleaneco Organikus wc gél 5 l.

A CLEANECO wc gél higiénikusan, és hatékonyan tisztítja WC kagylóját, oldja a vízkövet és az egyéb szennyeződéseket, és kellemes illatot biztosít.


19000 Ft felett ingyenes szállítás Foxpost csomagautomatába és GLS csomagpontra 25 kg-ig

Szállítási költség már 1250 Ft-tól (csomagautomatába)

Fizess bankkártyával és 100 Ft kedvezményt kapsz! 

Regisztrált vásárlóként hűségpontokat gyűjthetsz, melyeket bármikor levásárolhatsz.

 

 

Rendelhető
4 251 Ft+ÁFA=5 399 Ft
Egységár: 850 Ft/liter+ÁFA=1 080 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 108 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Alkalmazási terület

A CLEANECO WC gél  cukornádból kivont cukor tenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet. Alkalmas konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt. Használhatja kerámia zománc, rozsdamentes, inox, műanyag, és üveg felületek, csaptelepek tisztítására, fürdőszobai és konyhai felmosásra is. A mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának eredményeként wc kagylóknak, szanitereknek és az egyéb tisztított felületeknek magas fényt biztosít. Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány) tisztítására ne használja! A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik.

Felhasználási javaslat

A terméket használhatjuk felmosás jelleggel is, felmosáskor 10 liter vízhez adjon 0,5-1 dl-t a koncentrátumból. A koncentrátum hígítása napi, szállodai, vendéglátóipari vagy intézményi felhasználás esetén 5-10%-ban (10 liter vízhez 0,5-1 dl koncentrátum) javasolt. Alkalmi-, ill. nagytakarításnál, makacsabb vízkő- és egyéb lerakódások, durvább szennyeződések esetén a szert 10-100%-os töménységben ajánljuk. A szert szórófejes palackba töltve 20 cm távolságból spriccelje a tisztítandó felületre, majd hagyja hatni 0,5-2 percig, ezt követően nyeles kefe segítségével tisztítsa meg a perem alatti részeket is majd öblítse le vízzel. Használat előtt mindig végezzünk próbatisztítást.

Adatok
Cikkszám
1169
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!