Ingyenes szállítási nap 2021.10.19-én

5000 Ft feletti megrendelések esetén

Megrendelésed telefonon is leadhatod

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés
Gyártó

Viroxi-Ox ECO

A Viroxi egy magyar családi vállalkozás, amely panzió és szálloda üzemeltetéssel foglalkozott korábban. Tisztítószereik - Ox ECO márkanév alatt- gyártása már ekkor elkezdődött, így a saját bőrükön tapasztalhatták a receptúráik hatékonyságát. A mindennapi használat során rengeteg információt gyűjtöttek, amellyel folyamatosan tökéletesítették és tökéletesítik a mai napig a tisztítószereiket. Számukra nagyon fontos volt, hogy a vendég mindig tiszta és illatos szobákkal, helyiségekkel találkozzon és a munkatársaiknak ne kelljen órákig sikálni, dörzsölni. Ami ennél is fontosabb volt már az induláskor is, az a környezet és ember védelme. Elvárás a mai napig a Viroxinak magával szemben is, hogy védjék a kollégáik és vásárlóik egészségét, valamint, amit leengednek a lefolyón az óvja a környezetünket. A Viroxi a tisztítószergyártás mellett maga is gyakorló takarító cég, akiknek életbevágó fontosságú a tisztítószereik kiváló minősége, hatékonysága és környezetbarátsága. 

Termékeik közös jellemzője, hogy az összetevők ECOCERT, VEGAN, BIO, ÖKO, CE és ÁLLATKÍSÉRLET MENTES  minősítéssel rendelkeznek.

 


2termék12

A Viroxi küldetése, hogy a környezeti és emberi egészséget a legmagasabb szintre emelje és minimalizálja az előforduló higiéniai kockázatokat.

Minden termékük pozitív energiával, maximális odafigyeléssel,  100% magyar munkaerővel, magyar telephelyen, kis szériában, mindig frissen, természetes anyagokból készül és a természetben teljes mértékben lebomlik. Az összetevőket gondosan válogatják össze, azok ECOCERT, VEGAN, BIO, ÖKO, CE és ÁLLATKÍSÉRLET MENTES  minősítéssel rendelkeznek. WHO ajánlott termékük is van. Termékeik palettája folyamatosan bővül.