19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost, Posta és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Cleaneco

A Cleaneco egy magyar vállalkozás, amely ökotisztítószereket és mosószereket gyárt, és a környezetvédelemre és fenntarthatóságra helyezi a hangsúlyt. Cégként elkötelezett abban, hogy kiváló minőségű tisztítószereket kínáljon, amelyek nem csak hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, de egyúttal minimalizálják a környezeti terhelést is.

A Cleaneco termékei biológiailag lebomló összetevőket tartalmaznak, amelyek nem okoznak kárt a természetben. Ezek a környezetbarát tisztítószerek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat vagy mesterséges színezékeket, így biztonságosan használhatók otthonokban és vállalkozásokban egyaránt.
A vállalat elkötelezett abban, hogy a fenntarthatóság irányába mozduljon el, és példát mutasson másoknak is. Emellett fontos számukra a vevőik elégedettsége, és minden terméküket olyan minőségi szabványoknak megfelelően gyártják, amelyek garantálják a kiváló tisztítási eredményeket.
A Cleaneco tisztítószerei és mosószerei ideális választást jelentenek mindazoknak, akik környezetbarát alternatívát keresnek a hagyományos tisztítószerek helyett. Ezenkívül támogatják a hazai gazdaságot, mivel magyar cégként szolgáltatnak minőségi termékeket a vásárlóknak.