19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost, Posta és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Kézi mosogatószerek

13 termék 1 12
Doma mosogatószer 1 liter lime illattal
10

A DOMA Mosogatószer a háztartások, az egészségügy, az élelmiszeripar, valamint a vendéglátás területén alkalmas általános mosogatásra. Glicerin tartalmának köszönhetően kíméletes a bőrrel. Az edények mennyiségének és a szennyezettség mértékének megfelelően kell adagolni a melegvízhez.

Raktáron
999 Ft 
898 Ft
Egységár: 898 Ft/liter
Kezdete: 2024.07.06 Vége: 2024.07.21
Megtakarítás: 101 Ft

A Cleaneco kézi mosogatószer hatékonyan eltávolítja a felületi szennyeződéseket és oldja a zsírt.

Ehhez a termékhez 3 db-os Bonus mosogatószivacsot adunk ajándékba. A kosár oldalon kérlek, kattints a kérem a terméket gombra.

Raktáron
5 890 Ft
Egységár: 1 178 Ft/liter

A DOMA Mosogatószer 5 liter a háztartások, az egészségügy, az élelmiszeripar, valamint a vendéglátás területén alkalmas általános mosogatásra. Glicerin tartalmának köszönhetően kíméletes a bőrrel. Az edények mennyiségének és a szennyezettség mértékének megfelelően kell adagolni a melegvízhez.

Ehhez a termékhez 3 db-os Bonus mosogtószivacsot adunk ajándékba. A kosár oldalon kérlek, kattints a kérem a terméket gombra.

Raktáron
4 099 Ft
Egységár: 820 Ft/liter

A SensEco Deluxe mosogatólapka univerzálisan használható mosogatószer. Mosogatáshoz, felmosáshoz, általános felülettisztításhoz tervezett, lágyan habzó, kézkímélő formula, meglepően új megjelenésben.

Ha szükséged van egy valóban hatékony, több mindenre használható környezetbarát takarítószerre és magad vennéd kezedbe annak készítését a lehető legegyszerűbben, a családi kassza kifosztása nélkül, a SensEco mosogatólapka neked való.

Nem kell összevásárolnod semmilyen kezdő csomagot vagy sokféle összetevőt, vagy keverőedényt, gépet. Nem baj, ha még nem vagy profi a “Csináld magad!” háztartási szerekben.

Raktáron
2 699 Ft
Egységár: 90 Ft/lap

Organikus mosogatószerünk kizárólag ellenőrzött gazdálkodásból származó hipoallergén növényi alapanyagokból készült. A hozzáadott repce kivonatnak köszönhetően hatékonyan tisztít, miközben kíméli bőröd.

Rendelhető
1 785 Ft
Egységár: 1 785 Ft/liter

Felületfertőtlenítő hatásának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a felületi szennyeződéseket, hatékonyan oldja a zsírt, és fertőtlenítő hatással is rendelkezik.

Rendelhető
2 599 Ft
Egységár: 2 599 Ft/liter

A CLEANECO FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ KÉTFÁZISÚ MOSOGATATÓSZER felületfertőtlenítő hatásának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a felületi szennyeződéseket, hatékonyan oldja a zsírt, és fertőtlenítő hatással is rendelkezik.

Ehhez a termékhez 3 db-os Bonus mosogtószivacsot adunk ajándékba. A kosár oldalon kérlek kattints a kérem a terméket gombra.

Rendelhető
10 749 Ft
Egységár: 2 150 Ft/liter

Kézkímélő formulája a szennyeződéssel kíméletlenül elbánik, közben citrus illata áthatja a konyhát. Kiadós gél sokáig kitart, mert egy kis csepp annyi habot képez, mellyel sok pohár és tányér elmosogatható. Innovatív formulája biztonságosan tisztítja meg a családi étkészletet. 

Rendelhető
2 300 Ft
Egységár: 2 300 Ft/liter

Kézkímélő formulája a szennyeződéssel kíméletlenül elbánik, közben levendula illata áthatja a konyhát. Kiadós gél sokáig kitart, mert egy kis csepp annyi habot képez, mellyel sok pohár és tányér elmosogatható. Innovatív formulája biztonságosan tisztítja meg a családi étkészletet. 

Rendelhető
2 300 Ft
Egységár: 2 300 Ft/liter

A Lapka duó segítségével hely és hulladék takarékosan lehet megoldani a háztartásban előforduló tisztítási és mosási feladatok döntő többségét.

A duót a mosólapka és mosogatólapka páros alkotja. A mosólapkával a mosáson kívül a felülettisztást és padló felmosást tudod elvégezni. A mosogatólapka a kézi mosogatáson kívül használható gépi mosogatáshoz, valamint felülettisztításhoz.  

Raktáron
5 999 Ft

A SensEco Japán szilva kézi mosogatószer panthenollal és glicerinnel optimális pH értéke gondoskodik arról, hogy kezeid ne száradjanak ki a mosogatás során. Dús, lágy habja hatékonyan távolítja el a zsírt és ételfoltokat minden vízálló felületről. A konyhádban nincs olyan felület, amit ne tudna megtisztítani. Ezzel együtt fantasztikus szilva illattal tölti meg a levegőt körülötted. 

Rendelhető
1 880 Ft
Egységár: 1 880 Ft/liter
13 termék 1 12