19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost, Posta és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Egyszerű és hatékony mosás mosólapokkal

Egyszerű és hatékony mosás mosólapokkal

Környezetbarát megoldás

A mosás során nemcsak a ruháid tisztasága a fontos, hanem a környezet védelme is. A mosólapok használatával csökkentheted az ökológiai lábnyomodat, hiszen lebomló összetételüknek köszönhetően nem terhelik a környezetet. Ráadásul, hideg vízben is használhatod őket, így energiát is megtakaríthatsz.

2024.06.20 21:12 Szilvia
Szilvia

Miért válaszd a mosólapot?

A Mosólapot itthon is gyártják, magyar vállalkozásban. Kis méretének, hideg vízben is jól oldódó-, lebomló összetételének köszönhetően csökkenti a mosás ökológiai lábnyomát. Bőrbarát, hipoallergén összetevőinek köszönhetően baba ruhák mosásához is alkalmazható. Hideg vízben is moshatsz vele, mert teljesen feloldódik maradék nélkül. Csak akkor moss magas hőfokon, ha azt a ruha szennyezettsége indokolja. Ellenkező esetben csak energiát pazarolsz.

Bőrbarát és hipoallergén

Sokan aggódnak a mosószerek bőrirritáló hatása miatt, különösen a kisbabák ruháinak mosásakor. A mosólapok bőrbarát és hipoallergén összetevői miatt bátran használhatók érzékeny bőrűek számára is. Nincs többé bőrpír vagy viszketés, csak puha, tiszta ruhák.

Hogyan használd a mosólapokat?

A mosólapok használata pofonegyszerű. Csak helyez egy lapkát a mosógép dobjába a ruhákkal együtt, és indítsd el a mosást. Mivel hideg vízben is teljesen feloldódik, nem kell aggódnod a maradványok miatt. Ha nagyon szennyezett ruhákat mosol, akkor választhatsz magasabb hőfokot, de egyébként hideg víz is tökéletesen megfelel.

Pozitív ügyfélvélemények

Nemcsak mi gondoljuk úgy, hogy a mosólapok fantasztikusak, hanem ügyfeleink is. Itt van néhány visszajelzés:

  • "Imádom, hogy hideg vízben is működik! Nagyon kényelmes és környezetbarát megoldás." ????

  • "A baba ruháinak mosására használom, és soha nem volt probléma a bőrirritációval." ????

  • "Egyszerűen csak bedobom a mosólapot a mosógépbe, és kész is. Nincs többé adagolás és méricskélés." ????