Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

19000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

GREENMAN Compost 5 liter
GREENMAN Compost 5 liter
7 086 Ft+ÁFA=8 999 Ft

GREENMAN Compost 5 liter

Greenman Compost használatával egyszerűbbé és sokkal hatékonyabbá válik a komposztálás folyamata, mint azt korábban gondolta. Termékünk nagy számban tartalmaz jótékony hatású, élő mikroorganizmusokat, amelyeknek segítségével képes lesz a különféle szerves hulladékokat a hagyományostól eltérően, annál lényegesen gyorsabban és egyszerűbben komposztálni. Kültéri és beltéri komposztáláshoz egyaránt alkalmazható.


19000 Ft felett ingyenes szállítás

Szállítási költség már 990 Ft-tól (Foxpost csomagautomatába)

Fizess bankkártyával és 100 Ft kedvezményt kapsz! 

Miért minket válassz?

 

7 086 Ft+ÁFA=8 999 Ft
Egységár: 1 417 Ft/liter+ÁFA=1 800 Ft/liter
Részletek

Használatának előnyei:

Első osztályú komposztot eredményez. Újra termékennyé teszi a talajt. Felgyorsítja a komposztálás folyamatát. A komposztkészítéshez leginkább szükséges baktériumokat tartalmazza. Kijuttatva javítja a talajszerkezetet és tápanyagfelvételt.

Greenman Compost használatával egyszerűbbé és sokkal hatékonyabbá válik a komposztálás folyamata, mint azt korábban gondolta. Termékünk nagy számban tartalmaz jótékony hatású, élő mikroorganizmusokat, amelyeknek segítségével képes lesz a különféle szerves hulladékokat a hagyományostól eltérően, annál lényegesen gyorsabban és egyszerűbben komposztálni.

A Greenman Compost hatása

Termékünk kiváló minőségű, tápanyagokban feldúsult komposzt előállítását teszi lehetővé anaerob módon, egyedülállóan, forgatás nélkül. A komposzt nem melegszik fel, kevesebb gázképződés mellett az energia a komposztban marad és értékes anyagokká átalakul. Az értékes anyagoknak köszönhetően nagymértékben javul a talaj szerkezete, és tápanyagfelvétele. A nagy számú jótékony mikroorganizmus segítségével kiszorítja a kártékony baktériumokat és megemeli a talaj biológiai aktivitását. A komposztban található hormonhatású anyagok, illetve a Greenman Compost mikroorganizmusai serkentik a növények fejlődését, melyek ellenállóképessége nő a kórokozókkal és növényi kártevőkkel szemben.

Termékinformációk:

 Folyékony, élő, koncentrált multimikrobiális készítmény, melynek összetevői természetes eredetűek. Vegyszerektől, mesterséges adalékoktól mentes készítmény. Genetikailag módosított szervezetektől mentes. Biológiai gyártási eljárással, szigorú higiéniai irányelvek és minőségi előírások alapján készült.

Felhasználási javaslatok:

Kiskerti viszonylatban egy négyfős család számára egy-két 1-1,5 m3-es komposztáló szükséges. Greenman Compostból 1-3 liter/m3 az ajánlott mennyiség. Célszerű legalább 1:10 hígításban kijuttatva összekeverni, a hulladékot pedig lehetőleg légmentesen letömöríteni és sötét fóliával letakarni, lesúlyozni. Nem szükséges a komposztot átforgatni, levegőztetni. Nem lesz hőképződés, gázképződés, a patogének kiszorítását a készítményben lévő jótékony hatású mikróbák végzik el.

Trágyához, hígtrágyához 1-2 liter/m3 javasolt.


Adatok
Cikkszám
Greenman0001-17
Tömeg
4,7 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek