19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

GREENMAN Pond
GREENMAN Pond
2 748 Ft+ÁFA=3 490 Ft

GREENMAN Pond

A Greenman Pond egy természetes tóápoló és algásodást szabályozó koncentrátum

Greenman Pond koncentráltan tartalmaz jótékony hatású, élő probiotikus mikroorganizmusokat, amelyek erőteljesen javítják a víz minőségét és nagymértékben visszaszorítják az algaképződést. Egészséges tavi környezetet hoznak létre és fenntartják, vagy visszaállítják a felborult biológiai egyensúly állapotát.

Segíti és gyorsítja a természetes vizek öntisztulását. Lebontja a vízbe kerülő szerves anyagokat, szennyeződéseket. Helyreállítja és fenntartja a vízi életközösség ökológiai egyensúlyát. Növeli a látható vízmélységet. Hatékonyan csökkenti az algák és az iszap mennyiségét. Segíti a vízi növényzet és állatvilág egészségének fenntartását


19000 Ft felett ingyenes szállítás Foxpost csomagautomatába és GLS csomagpontra 25 kg-ig

Szállítási költség már 1250 Ft-tól (csomagautomatába)

Fizess bankkártyával és 100 Ft kedvezményt kapsz! 

Regisztrált vásárlóként hűségpontokat gyűjthetsz, melyeket bármikor levásárolhatsz.

 

 

Raktáron
2 748 Ft+ÁFA=3 490 Ft
Egységár: 2 748 Ft/liter+ÁFA=3 490 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Mire jó a Greenman Pond?

Elősegíti és gyorsítja a természetes vizek öntisztuló képességének kialakítását és fenntartását.

Lebontja a változatos eredetű, vízbe kerülő szerves anyagokat, szennyeződéseket.

Visszaszorítja az algásodást.

Helyreállítja és fenntartja a vízi életközösség ökológiai egyensúlyát.

Segíti a vízi növényzet és állatvilág egészségének fenntartását. 

Növeli a látható vízmélységet és csökkenti az iszap mennyiségét.

Hogy működik a termék?

Egyedülállóan hatásos, környezetbarát és vegyszermentes megoldás az élővizek problémáira élő mikroorganizmusok (baktériumok, enzimek) segítségének igénybevételével, amelyek természetes úton állítják helyre az élővizek mikrobiális, tápanyag és ökológiai egyensúlyát. A mikroorganizmusok a vízben lebegve és a fenéken megkötődve megkezdik a vízben és a fenékiszapban lévő felesleges tápanyagok, szerves anyagok lebontását.

Magyar gyártású termékünk hatásosságára a német Öko és a magyar Biokontroll minősítés a garancia, illetve természetesen a készítménnyel kapcsolatos rengeteg pozitív vélemény. A Greenman POND a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által ökológiai gazdálkodásban elfogadott készítmény.

Hol alkalmazható a Greenman Pond?

Bármilyen típusú természetes, élő víz, álló víz (tó, úszótó, halastó, kerti tó) tisztán tartásánál alkalmazható.

Milyen jellegű termék a Greenman Pond?

  •  Folyékony, élő, koncentrált multimikrobiális készítmény, melynek összetevői természetes eredetűek
  •  Vegyszerektől, mesterséges adalékoktól mentes készítmény
  •  Genetikailag módosított szervezetektől mentes
  •  Biológiai gyártási eljárással, szigorú higiéniai irányelvek és minőségi előírások alapján készült
  •  Sárgásbarna színű, édes-savanyú folyadék
  •  Biztonságos, környezetbarát, egészségbarát készítmény
 

Adagolás – fontos információk:

1 liter Greenman Pond javasolt 10.000 liter tóvízhez adagolva, 4-6 hetente.Az 1:10.000 arányú adagot 3-4 részletben (heti gyakorisággal) ajánlott a tóba juttatni.Frissen készített vagy vízcsere utáni tóba 1:100.000 arányú az adagolás javasolt.A termék kijuttatása 1:10 arányban javasolt tóvízzel keverve, egyenletesen a tó felszínére permetezve, vagy beleöntve.Háziállatok (kutya, macska) és vadon élő állatok (madarak, halak, kétéltűek) számára is veszélytelen a kezelt tóvíz elfogyasztása.Egyéb készítmények, UV lámpa, vegyszerek vagy algairtó szerek a Greenman Pond termékkel azonos időszak alatt alkalmazva károsíthatják a Greenman mikroorganizmusokat, ezáltal csökkenthetik a készítmény hatékonyságát.

Jó tanácsok tó tulajdonosoknak:

Halállomány

A kerti tó méretei meghatározzák a halállomány mennyiségét és milyenségét. A túlzottan nagy méretű állomány, túl sok hal hamar felboríthatja a víz biológiáját és idő előtt a víz romlásához vezethet. A felborult mikroba szint kedvezhet az algák megjelenésének is. A halak etetését is túlzásba lehet vinni, hiszen növeljük ezzel a tó szerves anyag tartalmát. Javasolt a tóba telepítendő halakat tanulmányozni vásárlás előtt. Például kerti tóba amúr nem javasolt, mert alig marad növény a tóban, de kárászt sem ajánlott a kis tavunkban tartani az életmódja miatt.

Növényzet

Érdemes a tó növényzetét körültekintően kiválasztani, hiszen a különböző vízinövények különböző mélységekben érzik jól magukat – ez felveti a tó meder lépcsős kialakítását tóépítéskor.

Vízforgatás

Az álló víz mindig hajlamosabb lesz akár az alga megjelenésére, akár a tó problémákra. Javasoljuk, hogy szivattyú, csobogó, vízesés stb. segítségével tartsa mozgásban a vizet. 

A Greenman tótisztító termékek új tagja a Greenman PondStone, ami a Greenman Pond készítménnyel együtt komplex megoldást kínál a tó lebegő és leülepedett szennyeződéseinek lebontására.

"Mikor megrendeltük a terméket zavaros, algás volt a tó vize(kb 10 cm volt a víz átláthatósága). Egy kezelés után, már azon gondolkodtam, hogy megismétlem a kezelést, hisz semmi változás nem volt, de 8 nap után egy éjszaka alatt a víz teljesen kitisztult. A 1,5 m mély tó fenekéig lelátni, a víz kristálytiszta.
Ha nem látom a saját szememmel, biztos, hogy nem hiszem el a változást ami bekövetkezett .
Nagyon köszönjük ezt a terméket!!!
Az elégedettségünk maximális!" (Greenman oldaláról termékvélemény)

Adatok
Cikkszám
Greenman_0001_14
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!