19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Blog

Tudtad? 

A FTALÁTOK olyan vegyületek, melyeket az ipar elsősőrban lágyítószerként alkalmaz, mivel növeli a műanyag élettartamát. A különböző termékekben hosszú ideig képesek felszabadulni.

Sziasztok!

A mai napon a Cleaneco mosógéljéről az Organikus fürdőszobai és konyhai tisztítószerről és az Organikus Folyékony szappanról írok, mert ezeket is kipróbáltam ????

Sziasztok!

Most a Sansin termékeiről írok, amiket kipróbáltam már.

Egy ekcémás blogja 5. rész

Ma egy magyar gyártó mosógéljéről írom le a tapasztalataim, amikor használtam őket. A Mosómami féle EcoNut mosódió kivonat tartalmazó természetes alapanyagokból készült mosógélje.

Ekcémás blog 4. rész

Mire figyeljünk fürdőkozmetikum választásnál? 

Ekcémás blog 3. rész.

Mire figyeljünk mikor mosószert és mosogatószereket vásárolunk, ha érzékeny a bőrünk, vagy allergiás eredetű bőrbetegségekben szenvedünk?

 

Üdvözöllek benneteket! ???? Íme a blog napló következő része! ????

A kísérletezés!

Egy ekcémás blogja

1.rész

Gábor vagyok, 1979 nyarán születtem az Alföldön, A Napfény városában. Koraszülöttként láttam meg a napvilágot. 

A CYCLE kutatócsapata hogyan hozta létre a világ első újrahasznosított tisztítószerét?

A CYCLE tisztítószerek mögött 10 éves kutatómunka áll. Biológusok, kémikusok, biomérnökök, villamosmérnökök és gépészmérnökök összehangolt munkájának eredményeként születhetett meg a világ első és egyetlen körforgásos tisztítószer családja. De mégis hogyan? 

Az "All Seasons" Konyhai Komposztáló és a Bokashi Komposzt Starter egyedülálló lehetőséget nyitnak a háztartásokban keletkező konyhai hulladékok újrahasznosításásra és átalakításásra kiváló minőségű, szerves talajkondíciónálóvá.

A Bokashi Komposzt Starter egy olyan természetes segédanyag, amely  jótékony hatású, természetes mikroorganizmusok által fementált gabonakorpából áll, melynek segítségével a konyhai hulladék anaerob körülmények között tápanyagokban és jótékony hatású mikroorganimusokban komposzttá alakul.Ez a kiváló minőségű komposzt segít kialakítani és fenntartani a talaj mikrobiológiai egyensúlyát, valamint értékes tápanyagokkal és bioaktív anyagokkal látja el a növényeket akár a kiskertben, akár a világládában.

10240 db tetrapack doboz újrahasznosítása 5 fát ment meg

Manapság nem könnyű  választani a rengeteg kínálatból.

Folyékony mosógél, mosódió, mosószóda?Segítünk dönteni!