19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Greenman

A Greenman egy innovatív magyar vállalat, amely a probiotikus termékek területén működik. A cég magas színvonalú, környezetbarát technológiákat fejleszt és gyárt, amelyek segítenek az ipari és közösségi szennyvízkezelés, gazdálkodás, állattartás hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tételében.

A Greenman probiotikus szennyvízkezelő rendszerei probiotikus mikroorganizmusokat használnak, hogy segítsék a szennyvíz tisztítását és lebontását. Ezek a termékek környezetbarát alternatívát kínálnak a hagyományos szennyvízkezelési módszerekhez képest, mivel csökkentik a környezetre és az emberi egészségre káros vegyi anyagok használatát.
A Greenman elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt, és termékeik tervezése során kiemelten figyelnek a energiahatékonyságra és az alacsony üzemeltetési költségekre. Emellett a helyi gyártás révén a magyar gazdaságot is támogatják.
A Greenman probiotikus szennyvízkezelő termékei elősegítik a tiszta víz és a környezet védelmét, és hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez Magyarországon és világszerte.

3termék 13

A Greenman PondStone élő, jótékony hatású, Greenman mikroorganizmusokat tartalmaz természetes kőzet hordozón, különleges eljárással telepítve.  Az üledékes eredetű, természetes, porózus kőzet kiváló élőhelyet biztosít a készítmény mikrobáinak, így kifejezetten a tó iszapját tudják megcélozni és az abban lévő, zavarodást okozó, feldúsult szerves anyagokat lebontani.

Raktáron
4 890 Ft
Egységár: 1 956 Ft/kg

Tókezelő – természetes tóápoló és algásodást szabályozó termékek

A csomag tartalmaz egy darab 1 literes kiszerelésű Greenman POND tókezelő koncentrátumot valamint egy darab Greenman PONDSTONE terméket.

Nincs raktáron
8 199 Ft
Egységár: 2 343 Ft/kg
Nincs raktáron

A Greenman Pond egy természetes tóápoló és algásodást szabályozó koncentrátum

Greenman Pond koncentráltan tartalmaz jótékony hatású, élő probiotikus mikroorganizmusokat, amelyek erőteljesen javítják a víz minőségét és nagymértékben visszaszorítják az algaképződést. Egészséges tavi környezetet hoznak létre és fenntartják, vagy visszaállítják a felborult biológiai egyensúly állapotát.

Segíti és gyorsítja a természetes vizek öntisztulását. Lebontja a vízbe kerülő szerves anyagokat, szennyeződéseket. Helyreállítja és fenntartja a vízi életközösség ökológiai egyensúlyát. Növeli a látható vízmélységet. Hatékonyan csökkenti az algák és az iszap mennyiségét. Segíti a vízi növényzet és állatvilág egészségének fenntartását

Nincs raktáron
3 490 Ft
Egységár: 3 490 Ft/liter
Nincs raktáron