19000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés
Gyártó

Szálláshelyek mosodája

Vendégházat, panziót, szálloda house keepinget, esetleg diákotthont, kollégiumot üzemeltetsz és szeretnéd zölddé tenni a mosást? Csökkentenéd a környezeted terhelését? Kevesebb vizet és energiát szeretnél használni? Lecserélnéd a hagyományos mosószereid?

Lehetünk a zöld alternatívád?

Ha bármelyik kérdésedre igen a válaszod, ne habozz kérdezni tőlünk. Segítünk megválaszolni a kérdéseid, hogy megtaláld az optimális megoldást. A környezettudatos működés csak döntés kérdése. A hagyományos mosószerek és környezetbarát mosószerek árai között ma már nincs jelentős, szignifikáns eltérés. A környezetre és az egészségre gyakorolt hatásuk nem összehasonlítható. 

Környezetvédelmi területen áll a szálláshelyed? Van megoldás a tiszta ruhára és a környezetet sem veszélyezteted.

 

 


28termék 112

Herbow mosóparfüm Be Happy

Guayaba illat

Éld át a boldogságot, az egzotikus gyümölcsök egyik fejedelmének varázslatos illatával. Egyedisége, hogy nemcsak illatosít, mint általában a mosóparfümök, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagokat is tartalmaz, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái. Gazdaságos és tudatos választás, hiszen a 1000ml-es kiszerelés 200 mosáshoz elegendő.

Raktáron
5 250 Ft 
4 900 Ft
Egységár: 4,90 Ft/ml
Kezdete: 2022.12.13 A készlet erejéig!

Herbow Mosóparfüm Hercegnő1000ml

RÓZSA - VANÍLIA

Növényi bázisú mosóparfüm textilöblítő-szuperkoncentrátum. Ellenállhatatlan illatjegyek, a virágba borult rózsa és a lágy vanília finom egyensúlyával. Az előkelő klasszikus. Egyedisége, hogy nemcsak illatosít, mint általában a mosóparfümök, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagokat tartalmaz, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái.

Gazdaságos és tudatos választás, hiszen a 1000ml-es kiszerelés 200 mosáshoz elegendő.

Raktáron
5 250 Ft 
4 900 Ft
Egységár: 4,90 Ft/ml
Kezdete: 2022.12.13 A készlet erejéig!

A SensEco marhaepe szappan természetes (de nem vegán) marhaepe enzimet tartalmazó nagy méretű tömbszappan, mely ruhafoltok előkezelésére és kézi mosáshoz is tökéletes választás.

150 grammos!

Raktáron
1 220 Ft
Egységár: 8,13 Ft/g

Foltttiszító só, 100% nátrium perkarbonát, mely az idő és hőmérséklet függvényében a felszabaduló oxigén hatására képes mindenféle folt eltávolítására és a textíliák fehérítésére. min.13% oxigéntartalommal Solvay minőség!

Öko fehérítő. 

Raktáron
2 450 Ft
Egységár: 2 450 Ft/kg

Minőségi Solvay mosószóda, mely könnyen oldódik a vízben, kevés is elegendő belőle, hogy jól oldja a zsíros szennyeződést és a textilrostokban megült port. 

Papír csomagolású kiszerelés.

Raktáron
3 730 Ft
Egységár: 746 Ft/kg

Easy Fresh Mountain Super White Mosógél

 

Az Easy Fresh termékcsaládnál hosszas kísérletezés után alkottuk meg a felületaktív anyagok és egyéb összetevők harmóniáját a környezetre, családra, és bőrre optimalizálva.

Az Easy Fresh termékek nem minősülnek veszélyes terméknek a 1272/2008/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében

Raktáron
4 900 Ft
Egységár: 980 Ft/liter

Easy Fresh Super Colour Mosógél

 

Az Easy Fresh termékcsaládnál hosszas kísérletezés után alkottuk meg a felületaktív anyagok és egyéb összetevők harmóniáját a környezetre, családra, és bőrre optimalizálva.

Az Easy Fresh termékek nem minősülnek veszélyes terméknek a 1272/2008/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében

Raktáron
4 900 Ft
Egységár: 980 Ft/liter

Herbow mosóparfüm Holdfényes éj 1000ml

LEVENDULA-VANÍLIA-RÓZSA

Növényi bázisú  mosóparfüm és textilöblítő-szuperkoncentrátum egy termékben. Szenvedélyes illatkompozíció a napfényes és virágillattól mámoros hangulathoz. A levendula találkozása az elegáns rózsával. Egyedisége, hogy nemcsak illatosít, mint általában a mosóparfümök, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagokat tartalmaz, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái. Gazdaságos és tudatos választás, hiszen a 1000ml-es kiszerelés 200 mosáshoz elegendő. 

Raktáron
5 250 Ft
Egységár: 5,25 Ft/ml

A Cleaneco Mosógél koncentrátumot gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt.

 

 

 

Raktáron
7 090 Ft
Egységár: 1 418 Ft/liter

Univerzális súrolópor és elő áztatószer. Mosópor adalék: a szódabikarbóna közel 75 felhasználási módja ismert a háztartásban. Papír csomagolású kiszerelés.

Rendelhető
4 270 Ft
Egységár: 854 Ft/kg

Herbow Mosóparfüm Nyári eső 1000ml

KAMILLA

Növényi bázisú mosóparfüm és textilöblítő-szuperkoncentrátum. A frissítő nyári záporok áztatta kamilla mezők nyarat idéző hangulatának üde, mámoros illatával. Egyedisége, hogy nemcsak illatosít, mint általában a mosóparfümök, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagokat tartalmaz, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái.

Gazdaságos és tudatos választás, hiszen a 1000ml-es kiszerelés 200 mosáshoz elegendő.

Rendelhető
5 250 Ft
Egységár: 5,25 Ft/ml
28termék 112

A kézzel fogható klíma és környezeti változások egyre több embert sarkallnak arra, hogy változtassanak eddigi szokásaikon és gondolkodásmódjukon. Felelősségteljes döntésükkel a vásárlók tenni akarnak a környezetükért.

Az infláció és egyéb gazdasági hatások az embereket abba az irányba fókuszálják, hogy egyszerre többet rendeljenek a megszokott termékekből. A kis kiszerelésekből kevesebbet a nagy 10-20 literes, kilós kiszerelésekből egyre többet vesznek. Egyrészt, mert így az egységnyire jutó ár még mindig kedvezőbb és a szállítási költségeket is lehet így optimalizálni. Nálunk az a rendszer, hogy egy bizonyos kosárérték fölött a vevőt nem terhelik szállítási költségek. Ami még megfigyelhető az utóbbi években, hogy egyes hagyományos mosószerek drágábbak lettek, mint az ugyanolyan célú és mennyiségű zöld mosószerek. Nem utolsó sorban ez is befolyásolja a vevőket abbéli döntésükben, hogy kipróbálják és hosszútávon használják a környezetbarát mosószereket.

Egyre fontosabb, hogy a mosószer, tisztítószer fenntartható és öko gazdálkodásból származó alapanyagokból készüljön. Még nem általánosan elterjedt, hogy különböző tanúsító szervezetek által kiadott tanúsítványok mentén döntsenek arról, hogy milyen környezetbarát, öko mosószert válasszanak. A gyártóink - nálunk kizárólag csak magyar gyártók mosószerei kaphatóak - természetesen az összetett igényekre is reagáltak és többféle mosószer kapható a piacon. Ezek döntő többsége rendelkezik valamilyen független tanúsítással, vagy bevizsgálással a termékek minőségét illetően.

A hatékonyság, a kiadósság top prioritás a vevői döntéseknél. Az alacsony hőfokon való mosás az elszaladó energia árak mellett abszolút alap elvárás a mosószerekkel kapcsolatosan.

Egyre trendibbek a környezetbarát tisztítószerek, allergénmentes illatokkal, a koncentrátumok, az újrahasznosított csomagolás. Ezen kívül a vegán, az állatkísérlet és állati eredetű összetevőktől mentes termékek, a karbon semleges címkék, valamint a természetes eredetű szaponinok alkalmazása a termékekben, valamint a gyermekek részére speciálisan kifejlesztett termékek is egyre népszerűbbek, melyek a jövő fejlesztési irányait képviselik.