19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Tork

A Tork a professzionális higiénia világának 1. számú márkája a minőség és a praktikus kézhigiéniai megoldások terén

Bemutatjuk, hogy hatékony kézhigiéniai megoldásaink széles választéka és a higiénia világában szerzett több mint 50 évnyi tapasztalatunk miként segíthet Önnek a higiénia legmagasabb szintjének biztosításában.

A Tork a világ vezető professzionális higiéniai márkájaként olyan megoldásokkal és innovációkkal
rendelkezik, amelyekben a vállalatok megbíznak, és amelyekkel biztosítható a higiénia legmagasabb
szintje.
Innovatív portfóliónk mellett hatékony szappanokból, fertőtlenítőszerekből és adagolókból álló széles
választékkal rendelkezünk. A Tork kézhigiéniai megoldásai nem csak hatékonyak: a díjnyertes adagolók formavilága esztétikusan illeszkedik az ügyfelek által már használt kéztörlő- és toalettpapír-rendszerekhez.
Ráadásul a Tork kézhigiéniai adagolók tanúsítottan könnyen kezelhetők, pozitív benyomást keltenek a vendégekben, ösztönzik a kézhigiénia betartását, és csökkentik a keresztfertőzést.
Az ügyfelek már most is a Torktól függenek papírtörlő- és toalettpapír-szükségleteik tekintetében, és a Torktól várják a minőségi és hatékony kézhigiéniai megoldásokat, amelyek mind a higiéniával kapcsolatos új elvárásoknak, mind a folyamatos üzleti kihívásoknak megfelelnek.
A Tork kézhigiéniai választéka révén a takarító személyzet a nagyszerű ügyfélkiszolgálásra
figyelhet – így nem a mosdóhelyi problémák megoldására kell időt fordítania.


8termék 18
ÚJ
Gondoskodjon a normál és száraz bőr megfelelő ápolásáról mindennapos kézmosás mellett. A Tork enyhén illatosított habszappan friss illatú, hidratáló és tápláló összetevőkkel rendelkezik, kézmosás közben pedig puha, krémes habot képez.
Raktáron
Külső raktárban
5 199 Ft
Egységár: 5 199 Ft/liter
ÚJ

Az Elevation Design termékcsaládba tartozó Tork szappan- és kézfertőtlenítő-adagoló minden helyiségbe kiváló választás, és többféle, zárt rendszerű flakonban forgalmazott Tork szappannal, kézfertőtlenítővel és kézápolóval használható. Használata tanúsítottan egyszerű, és minden felhasználó számára megfelelő kézhigiéniát biztosít.

Raktáron
Külső raktárban
16 690 Ft
ÚJ
Az Elevation kialakítású Tork Xpress® Multifold Mini kéztörlő adagoló kitűnő választás olyan környezetekbe, ahol a kényelem és a higiénia egyaránt elvárás. A keskeny kialakítású, látványosan szép adagoló remekül illik a kevés hellyel rendelkező, alacsony és közepes látogatottságú mosdókba.
Raktáron
Külső raktárban
17 899 Ft
Egységár: 17 899 Ft/db
ÚJ

Az Elevation termékcsaládba tartozó Tork SmartOne® toalettpapír adagoló hatékony, strapabíró adagolórendszer, amely nagy forgalmú mosdóhelyiségekben bizonyít igazán. A laponkénti adagolással a fogyasztás akár 40%-kal csökkenthető a hagyományos, jumbo tekercses adagolókhoz képest – azaz egy tekercsre több felhasználó jut.

Raktáron
Külső raktárban
17 990 Ft
Egységár: 17 990 Ft/db
ÚJ
A Tork SmartOne® toalettpapír adagoló rendszer higiénikus laponkénti adagolást biztosít, így a fogyasztás akár 40%-kal csökkenthető a hagyományos Jumbo toalettpapír adagolókhoz képest, vagyis egy tekercsre több felhasználó jut. A Tork SmartOne® nagy teljesítményű tekercsek alkalmazását nagy fogyasztású, forgalmas mosdókba ajánljuk.
  • A gyors oldódás és a kevesebb fogyasztás miatt kisebb a dugulás veszélye
  • SmartCore® – így gyorsabb és egyszerűbb a mageltávolítás, majd az utántöltés
  • Nagy kapacitású, ezért kevesebb az utántöltés
  • Puha toalettpapír extra fehér megjelenéssel a jó benyomás érdekében
Raktáron
Külső raktárban
20 399 Ft
Egységár: 3 400 Ft/tekercs
ÚJ

A Tork Universal hajtogatott kéztörlő, H2 kéztörlő gond nélkül teljesíti a kéztörléssel kapcsolatos alapvető elvárásokat, és kiváló az ár/érték aránya.

Raktáron
Külső raktárban
26 499 Ft
Egységár: 1 325 Ft/csomag
ÚJ

A Tork Matic® extra hosszú tekercses kéztörlő, H1 nagy kapacitású rendszer ideális megoldás forgalmas helyeken, például iskolákban vagy repülőtereken üzemelő mosdókban.

Nagyszerű az ár/érték aránya – a kéztörlő minősége megfelel az alapvető igényeknek.

Extra hosszú tekercs: kevesebb az utántöltés, így rövidebb a karbantartási idő.

Laponkénti adagolással a kevesebb fogyasztás és a higiénia javítása érdekében.

Raktáron
Külső raktárban
41 990 Ft
Egységár: 6 998 Ft/tekercs
ÚJ

Az Elevation sorozatba tartozó Tork Matic® tekercses kéztörlő-adagoló egyszerű karbantartást és zökkenőmentes működést tesz lehetővé a forgalmas mosdókban, laponkénti adagoló funkciója pedig csökkenti a fogyasztást.

Rendelhető
Külső raktárban
99 000 Ft
Egységár: 99 000 Ft/db