19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

DOMA Clean


A Domaclean 1994 óta az elsők között alakult tisztítószergyártó cég.  Az évek során sikerült elérni a vállalati világban jelentős helyet, és meghatározó szereplővé válni a piacon. A lakosságot és az ipari szereplőket egyaránt kiszolgálják magas minőségű termékeikkel.

A sikerük titka az állandó innováció és a minőségi szolgáltatások nyújtása. Üzemük modern gépparkkal rendelkezik, és magasan képzett szakembereik minden munkájukat a legnagyobb precizitással végzik el. Az üzemükben folyamatosan figyelik a piaci trendeket, és alkalmazzák az új technológiákat, hogy még hatékonyabbá és versenyképesebbé tegyék a vállalatukat.

 


9termék 19
10
ÚJ

A Mosólap egy olyan mosószer, mellyel a mosást könnyebbé és egyszerűbbé teheted, miközben a környezetet is kíméled.

A Mosólap könnyű, kis helyen elfér, nem kell cipekedned és a tárolása is helytakarékos. Az átlagosan szennyezett ruhákhoz egy darab lapot kell a mosógép dobjába helyezni, az erősebben szennyezettekhez pedig kettőt.

Egy doboz 60 lapot tartalmaz, mely 60 mosásra elegendő. 

Raktáron
4 900 Ft 
4 410 Ft
Egységár: 74 Ft/lap
Kezdete: 2023.11.14 Vége: 2023.11.30
ÚJ

A DOMA Folyékony súrolókrém a benne levő természetes ásványi őrleménynek és zsíroldó összetevőinek köszönhetően könnyedén távolítja el a zsíros szennyeződéseket. A vízkő- és szappanlerakódások sem jelentenek kihívást a műanyag, kerámia-, zománc-, rozsdamentes acél- és üvegkerámia felületekről.

Raktáron
679 Ft
Egységár: 1,36 Ft/ml
ÚJ

A DOMA Ecetes tisztító hatékonyan távolítja el a vizesblokkokban keletkezett vízkövet, szappanlerakódásokat és zsírlerakódásokat. Használat után a felület foltmentesen szárad és csillog.

Márvány, mészkő, tűzzománcozott felület tisztítására a tömény szert ne használja.

Raktáron
739 Ft
Egységár: 739 Ft/liter
ÚJ

A DOMA Általános alkoholos tisztítószer kiválóan alkalmazható a lakásban, irodában kül- és beltéren található szinte minden vízálló és alkoholálló burkolat tisztítására.

Hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket a csempe, kő, linóleum és műanyag felületekről. Csík és foltmentesen tisztíthatunk.

Raktáron
745 Ft
Egységár: 0,99 Ft/ml
ÚJ

A DOMA Folyékony krémszappan Aloe vera illattal kíméletesen tisztítja a bőrt a kézmosás során.

Jó szívvel ajánljuk a háztartásokba és cégekhez is. Ideális választás a vendéglátás, egészségügyi intézmények számára.

Raktáron
775 Ft
Egységár: 0,78 Ft/ml
ÚJ

A DOMA Vízkőoldó gyorsan távolítja el a vizes területeken keletkezett vízkövet és szappan lerakódásokat. Úszómedencék, WC-k, zuhanyzók ideális vízkőoldója. A hozzáadott citromsavval csökkentettük a foszforsavtartalom egy részét, ezáltal a vízkőoldó kíméletesebb a környezetre.

Raktáron
969 Ft
Egységár: 1,29 Ft/ml
ÚJ

A DOMA Hideg zsíroldó egy kiváló zsírtalanító hatású termék, amely hagyományos és kerámialapos tűzhelyek, rozsdamentes acéledények és tárgyak, valamint grillsütők, sütőtepsik tisztítására ajánlott. Nagyon jó hatékonysággal használható a vendéglátásban és otthoni konyhákban is.

Raktáron
1 165 Ft
Egységár: 2,33 Ft/ml
ÚJ

A DOMA Vízkőoldó koncentrátum gyorsan és maradék nélkül távolítja el a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. Úszómedencék, WC-k, zuhanyzók ideális vízkőoldója.

Raktáron
1 249 Ft
Egységár: 1,67 Ft/ml
ÚJ

A DOMA WC Olaj alkalmas WC-k, piszoárok tisztítására, kellemetlen szagának megszüntetésére és megelőzésére. Hosszantartó kellemes illatot biztosít a wc-nek és piszoárnak. Megkönnyíti a tisztántartást, gátolja a hugykő és vízkő lerakódást.

Raktáron
2 919 Ft
Egységár: 2,92 Ft/ml

A DomaClean Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a tisztítószergyártás területén. Kiemelten fontos számukra, hogy viszonteladóik 100%-ban elégedettek legyenek termékeik és szolgáltatásaik minőségével, legyen szó termékfejlesztésről, bérgyártásról vagy sajátmárkás termékek gyártásáról.