19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost, Posta és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Tisztító és mosószer csomagok

6 termék 1 6
Habszappan adagolóval
ÚJ

A Habszappan adagolóval csomag ajánlatunkat a praktikusság hívta életre. Népszerű habszappanunk mellé az elmaradhatatlan adagolót is beszerezheted egyetlen kattaintással. Így időt takarítunk meg neked és ezt pénzben is érezheted a megrendelés leadásakor. ;) A Doma habszappan kellemes gyümölcsös illattal készül, így a kezed nem csak ápolt és tiszta lesz.

Raktáron
2 198 Ft
Egységár: 1 099 Ft/db

A Cleaneco Bajnok trió a 3 leggyakrabban rendelt és kedvelt Cleaneco alap tisztítószert tartalmazza. Ezzel a három tisztítószerrel 90%-ban az összes tisztítási feladatot eltudod végezni a háztartásodben. Ugye nem is gondoltad volna, hogy ennyi tisztítószer kell csak a legtöbb feladathoz? 

A csomag tartalmaz: 1 db vízkőoldót, 1 db konyhai és fürdőszoba tisztítót és 1 db üvegtisztítót. 

 

Rendelhető
4 280 Ft
Egységár: 1 427 Ft/db

Nagy mosás csomag ajándék illóolajjal csomagunkat Neked ajánljuk ha,

 

- Nagy családos vagy és sokat kell mosnod?

- Kevés időd van vásárolni és így szeretnél időt spórolni magadnak?

- Fontos számodra a családod és a természet védelme?

A csomag 250 mosásra elegendő mosógélt tartalmaz.

2 db 5 literes színes és 1 db fehér mosógél. Egy mosás csupán 45 Ft-ba kerül. 

Ha ezt a csomagot választod most egy meglepetés Serafim illóolajjal megajándékozunk.

Ne hagyd ki!

 

Rendelhető
15 690 Ft
Egységár: 1 046 Ft/liter

A Lapka duó segítségével hely és hulladék takarékosan lehet megoldani a háztartásban előforduló tisztítási és mosási feladatok döntő többségét.

A duót a mosólapka és mosogatólapka páros alkotja. A mosólapkával a mosáson kívül a felülettisztást és padló felmosást tudod elvégezni. A mosogatólapka a kézi mosogatáson kívül használható gépi mosogatáshoz, valamint felülettisztításhoz.  

Raktáron
5 999 Ft

A Doma tisztítószer csomag egy praktikus és remek választás a havi tisztítószer beszerzésre. A csomag a lakásban előforduló feladatok jelentős részére ad megoldást. A leggyakrabban használt termékeket találod benne egyetlen kattintással.

A csomag tartalma 1 doboz 60 lapos mosólap, 1 db 750 ml-es alkoholos általános tisztítószer, 1 db 0,5 literesDoma zsíroldó, 1 db 1 literes Doma kézi mosogatószer, 1 db 750 ml-es C+F vízkőoldó és egy tekercs Grazie 3 rétegű papírtörlő. 

Nos, hogy tetszik?

 

Raktáron
9 298 Ft