Hírek

Indul a hűségpont rendszerünk
2020.05.01 21:14

Boltunk a regisztrált felhasználóink számára nyit egy virtuális számlát, melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres vásárlásért kapott pontok. Ezeket a pontokat később bármikor felhasználhatod, tehát fizethetsz velük. Pontjaid aktuális egyenlegét a belépést követően személyes adatlapodon tekintheted meg. A hűségpontok akkor íródnak jóvá ha az adott rendelésed sikeresen lezárult (kiszállítottuk vagy személyesen érte jöttél a raktárunkba). A jóváírt pontokat a következő megrendelésednél tudod érvényesíteni.

A vásárlások során gyűjtött pontok összeadódnak, és Te döntheted el, hogy mikor szeretnéd felhasználni azokat.
A hűségpontokat nem kötelező egyszerre beváltani. Te döntöd el, mikor, mennyi hűségpontot szeretnél beváltani.

A megszerzett hűségpontok korlátlan ideig érvényesek.. A rendszer visszafelé váltja be a pontokat. Vagyis, mindig a legrégebben jóváírt hűségpontokat használja fel a beváltás idején.

A hűségpontok megszerzése: Minden termék ára után 2%-ot írunk jóvá. Tehát 100 Ft-onként 2 Ft-ot.
De szerezhetsz pontot, akciós termékekkel is. Ezeket havonta meghirdetjük az oldalunkon.

Feliratkozásért 100 pontot írunk jóvá a számládon. 

Hűségpontok beváltási értéke:

1 hűségpont 1 Ft

A megrendelés során a Fizetési mód kiválasztásánál adhatod meg, ha hűségpontokkal is szeretnél fizetni. Itt láthatod a felhasználható hűségpontjaid számát is. A megfelelő szállítási és fizetési mód kiválasztása után pedig a ténylegesen fizetendő végösszeget láthatod. Hűségpontokkal történő fizetéskor virtuális hűségpont számládról levonjuk a felhasznált hűségpont mennyiséget.

Mostantól ne foglalkozz az oldalunkon feltüntetett árakkal. Hiszen, ha már vásároltál nálunk minimum 100 Ft értékben, akkor a következő alkalommal biztosan számíthatsz árkedvezményre a kapott hűségpontjaid után!

Vissza