19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost, Posta és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Újdonságok

Legújabb termékeink! 

20 termék 1 12
Cycle univerzális padlótisztító 1 liter
ÚJ
Cycle univerzális padlótisztító 1 liter

A padló – mint azt mindenki akinek kisgyereke vagy kisállata van, jól tudja – nem csak arra való, hogy járjunk rajta. Ez a kúszás, mászás, a játékok, rengeteg vidámság helye is. A CYCLE Univerzális padlótisztítóval biztosak lehetünk benne, hogy az egész család környezetbarát módon élvezheti a tiszta padló nyújtotta élményeket. Padlója tisztaságáért az organikus forrásból származó ecet biztosítja, míg a kellemes illatért a természetes levendula és menta illóolaj felel.

Raktáron
999 Ft
Egységár: 999 Ft/liter
Doma WC illatosító olaj 1 l Citrus Rose
ÚJ

A DOMA Citrus Rose WC Olaj alkalmas WC-k, piszoárok tisztítására, kellemetlen szagának megszüntetésére és megelőzésére. Hosszantartó kellemes illatot biztosít a wc-nek és piszoárnak. Megkönnyíti a tisztántartást, gátolja a hugykő és vízkő lerakódást.

Raktáron
2 919 Ft
Egységár: 2,92 Ft/ml
Doma habszappan 1 liter
ÚJ

A Doma habszappan habszappan adagolóval adagolva, puha habot képez a kézen. Így a kézmosás nem csak kellemesebb érzés, de takarékosabb is. A DOMA Habszappan kíméletesen tisztítja a bőrt a kézmosás során. 

Pumpáljon egy adagot a kézre és a szokásos módon mosson kezet. Erősen szennyezett kéznél pumpáljon két, három adagot a kézre, mosson kezet, majd öblítse le.

Raktáron
919 Ft
Egységár: 919 Ft/liter
 Bonus formázott mosogatószivacs 10 db-os
ÚJ
 Bonus formázott mosogatószivacs 10 db-os

A BONUS formázott mosogatószivacs 3 db-os kiszerelésben igazán praktikus kisebb háztartásoknak. Egyetlen csomaggal akár az egész háztartás igényét kielégíthetjük. Szivacsrétege 30%-ban természetes anyagból készült, míg dörzsi rétege 100%-ban újrahasznosított anyagból, így kímélve a környezetet.

Raktáron
259 Ft
Egységár: 86 Ft/db
Bonus mosogatószivacs 10 db
ÚJ

A Bonus mosogatószivacs segítségével hatékonyan távolítható el az edényekből az ételmaradék. A tepsibe, vagy tűzhelyre égett szennyeződés eltávolítása gyerekjáték a szivacs segítségével. Karcmentes dörzsirétegével az érzékenyebb felületek is tisztíthatók. Szivacsrétege 30%-ban természetes anyagból készült, míg dörzsi rétege 100%-ban újrahasznosított anyagból, így kímélve a környezetet.

Raktáron
329 Ft
Egységár: 66 Ft/db
Easy Fresh Soft Summer oblito 1.5 liter
ÚJ

Easy Fresh Soft Summer öblítő 1,5 liter:  Az Easy Fresh Öblítők kíméletesen teszik a ruhákat puhává és hosszantartó illattal kényeztetnek. A megszokott öblítő alapanyagok helyett, egy természetes puhaságot adó növényi hatóanyagot alkalmazunk.  A Summer öblítő a nyári virágok hosszantartó frissességét nyújtja a ruháknak.

Raktáron
2 800 Ft
Egységár: 1 867 Ft/liter
Easy Fresh japan cseresznyevirag oblito 5 liter
ÚJ

Easy Fresh Japán Cseresznyevirág öblítő 5 liter: Az Easy Fresh Textilöblítőknél nagy hangsúlyt fektettünk a ruhák puhaságára és illatára. A megszokott öblítő alapanyagok mellett, egy természetes puhaságot adó környezetbarát alapanyagot is bevetettünk. A Japán Cseresznyevirág öblítő illata könnyed és légies, hosszantartó természetes frissességet nyújt a ruháknak.

Raktáron
5 290 Ft
Egységár: 1 058 Ft/liter
Gracie Natural szalvéta  2 rétegű
ÚJ

A Gracie Natural szalvéta ideális választás háztartások részére az uzsi csomagolástól a mindennapi használatig. 2 rétegű újrahasznosított papírból készülő termék.

Raktáron
458 Ft
Egységár: 11,45 Ft/db
Easy Fresh Soft Summer öblítő 5 liter
ÚJ

Easy Fresh Soft Summer öblítő 5 liter:  Az Easy Fresh Öblítők kíméletesen teszik a ruhákat puhává és hosszantartó illattal kényeztetnek. A megszokott öblítő alapanyagok helyett, egy természetes puhaságot adó növényi hatóanyagot alkalmazunk.  A Summer öblítő a nyári virágok hosszantartó frissességét nyújtja a ruháknak.

Raktáron
5 290 Ft
Egységár: 1 058 Ft/liter
Easy Fresh japan cseresznyevirag oblito 1.5 liter
ÚJ

Easy Fresh Japán Cseresznyevirág öblítő 1,5 liter: Az Easy Fresh Textilöblítőknél nagy hangsúlyt fektettünk a ruhák puhaságára és illatára. A megszokott öblítő alapanyagok mellett, egy természetes puhaságot adó környezetbarát alapanyagot is bevetettünk. A Japán Cseresznyevirág öblítő illata könnyed és légies, hosszantartó természetes frissességet nyújt a ruháknak.

Raktáron
2 800 Ft
Egységár: 1 867 Ft/liter
Habszappan adagoló ovális 300 ml PET
ÚJ

Az ovális Habszappan adagolónk ideális családi felhasználásra, vagy akár kisebb vállalkozások számára habszappanhoz. Az adagoló kialakítása kellően masszív ahhoz, hogy bírja a napi igénybevételt. Transzparens kialakítása miatt pontosan láthatod, hogy mikor kell a szappant után töltened. Az adagoló kifejezetten csak habszappanra van kifejlesztve. Egy nyomással egy kézmosásra elegendő szappan habot kapsz. Ezáltal a kezed illatos és tiszta lesz. És még gazdaságos is folyékony szappan adagoláshoz képest. 

Raktáron
1 438 Ft
Egységár: 4,79 Ft/ml
Cycle konyhai tisztító 500 ml
ÚJ
Cycle konyhai tisztító 500 ml
Cycle konyhai tisztító 500 ml

A Cycle konyhai tisztító a konyhai felületek tisztításához kiváló ecet alapú tisztítószer. "Food Safe", azaz a különböző élelmiszerek fogyaszthatók a tisztítószerrel takarított felülettel érintkezve is, mert nem tartalmaz emberi egészségre káros anyagokat.

A szórófejek újrahasznosítása nehézkes, ezért arra bíztatunk, hogy tisztítsd meg és használd őket újra! A termék szórófej nélkül kapható.

Raktáron
999 Ft
Egységár: 2,00 Ft/ml
20 termék 1 12