19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Blog

Egy ekcémás naplója 1. rész

Gábor
2021.03.19 20:03
Egy ekcémás naplója 1. rész

Egy ekcémás blogja

1.rész

Gábor vagyok, 1979 nyarán születtem az Alföldön, A Napfény városában. Koraszülöttként láttam meg a napvilágot. 

1979 nyarán születtem az Alföldön, A Napfény városában. Koraszülöttként láttam meg a napvilágot. Mint szinte minden koraszülött besárgultam sajnos. Kiskorom óta szemüveget kell viselni körülbelül 5 éves korom óta.

A bőr problémáim és nagyfokú érzékenységem is a koraszülöttségem miatt alakulhattak ki. Kiskoromban is, ahogy az emlékeimben él kissé darabosan voltak viszketéssel és bőrpírral járó problémáim és arra kaptam ecsetelőket s kencéket. Akkoriban az orvos nem mondott semmit csak annyit, hogy kinövi. Igaz egy 10-12 évig nem is volt semmi probléma az emlékeim szerint. Körülbelül huszonéves lehettem amikor enyhén újra elkezdtek jelentkezni a tünetek nem is foglalkoztam úgy a bőröm viszketésével, mert különösen nem volt komoly.

Elmúltam 30 éves és erősebben kezdtek jelentkezni a tünetek, bőr viszketése, bőrpírral járó dolgok. Így belevetettem magam az internetes keresésbe és kutakodni kezdtem, és elkezdtem  olyan mosószereket használni, melyekben kevesebb szintetikus anyag volt, és valamelyest csökkentek a viszketések, de nem múltak el. Így hát tovább kutakodtam és a figyelmem a tartósítószerekre terelődött, ekkor fedeztem fel, hogy ott is probléma lehet. Kutakodtam tovább elkezdtem más mosószereket használni és elkezdődött a kísérletezés, ami jó ideig eltartott.

De erről majd a következő írásomban mesélek ????

Remélem felkeltettem a kíváncsiságukat és érdeklődésüket. Jövő héten folytatom. Köszönöm hogy elolvasták és kíváncsian várom a érdeklődő figyelmüket és kérdéseiket, melyekre igyekszem válaszolni.

Üdv: GÁbor