19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Blog

Egy ekcémás naplója 6. rész

Gábor
2021.04.25 20:17
Egy ekcémás naplója 6. rész

Sziasztok!

Most a Sansin termékeiről írok, amiket kipróbáltam már.

 

1.

Sansin Spring Blossom, Summer Essence (Sensitive) mosógélek, Tropical és Caribbean (Sensitive) és a Rainforrest öblítők és a kozmetikumok közül az Argánolajos tusfürdőt és a kamillás folyékony szappant használtam. A Spring blossomal való mosásról nagyon jó véleménnyel vagyok elbánt a középerős foltokkal is mivel emzimet tartalmaz. Az erősebb foltokat halványítja. Azért egyes erősebb foltok szinte teljesen eltűntek. A Spring blossomot a konyharuhákhoz, törölközőkhöz és a világos és fehér ruhaneműkhöz használtam. A Summer Essencet azt minden más ruhákhozm és azzal is meg voltam elégedve. Nem fakította a színeket és a foltokkal is szépen elbánt. Mind a két mosógél illata nagyon kellemes. Figyelni kell a ruha mennyiséget is, és ahhoz mérten kell adagolni őket. Én 50 és 60 mililitert adagoltam a szennyezettséget és a víz keménységét figyelembe véve, de átlagosan 50 mililiter elég volt. Kipróbáltam öblítő nélkül is, de leginkább öblítőt használok. A lényeg, hogy nem viszkettem tőle.

2. Most lássuk az öblítőket. Elsőként a Sansin Rainforrestet próbáltam nagyon jó fűszeres, de egyben púderes illatú és tartós, a ruhák puhák lettek. A Caribbean érzékeny bőrre való öblítő is kellemes púderes olyan déligyümölcsre emlékeztető illatú, közepesen tartós illatúak és viszonylag puhák lettek a ruhaneműk. A Tropical  a kedvencem, mert ez is sensitive, de erősebb déligyümölcs illatú és szintén puhák a ruhák tőle. Az öblítőkből is kevés kell általában fél és háromnegyed kupakkal adagoltam, hogy enyhe és közepes illatú legyen a ruha.

3. Térjünk rá végezetül a kozmetikumokra, azon belül is az Argánolajos tusfürdőre. Igaz én férfi vagyok, de nem bírom az érzékeny bőröm miatt az erős férfi tusfürdőket, amiben legtöbbször mentol vagy menta is van, mivel kipirosodik tőle a bőröm és maró érzést érzek. Az argánolajos tusfürdőtől a bőröm nagyon jól érezte magát, ápoltnak és tisztának éreztem, és nem szárított és nem is viszkettem tőle. Nagyon elégedett voltam vele és ebből sem kell sok. A kamillás folyékony szappanról amit kimondottan kézmosásra való, de én kipróbáltam tusolásra is és mit mondjak arra is szuper volt, nem szárított, nem viszkettem tőle és ápoltnak, tisztának éreztem magam. Na még egy plusz dolog hajmosásra is használható, kíváncsiságból arra is kipróbáltam és mivel könnyen zsírosodó a hajam és enyhén zsíros korpás a fejbőröm és arra is jó.

Szóval a Sansin termékeiről csak jók voltak a tapasztalataim. Nekem beváltak.

Ha esetleg vannak kérdéseitek forduljatok bizalommal hozzám és próbálok segíteni.

Üdvözlettel Gábor.