19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Blog

Egy ekcémás naplója 7. rész

Gábor
2021.05.13 19:15
Egy ekcémás naplója 7. rész

Sziasztok!

A mai napon a Cleaneco mosógéljéről az Organikus fürdőszobai és konyhai tisztítószerről és az Organikus Folyékony szappanról írok, mert ezeket is kipróbáltam ????

1. Vegyük a mosógélt először.

A Cleaneco mosógélje mentes a szintetikusan előállított illatoktól, mosóaktív és felületaktív anyagoktól. Tisztán természetes alapanyagokból készül. A tapasztalataim jók a mosógéllel kapcsolatban, szépen szedi ki a foltokat a nagyon régi beszáradt foltokat enyhén halványítja. A nagyon makacs foltokat elő lehet kezelni marhaepe szappannal vagy mosószódás, perkarbonátos áztatással, hogy még hatékonyabb legyen a végeredmény. Vagy a fehér ruhák esetén lehet perkarbonátot is hozzáadni, na nem sokat kb 40-50 mlhez egy teáskanál perkarbonátot 60 fokos mosáskor, mert a fehér fehérneműk és törölközőkhöz a 60 fokon való mosás kell. Nekem tetszett a mosógél.

2.A következő a folyékony szappan,

nagyon finom gyümölcsös illatú, sűrű állagú átlátszó gél. A kézmosás nagyon jó és nem szárította a kezem, hanem kellemesen selymes lett a bőröm tőle. Kipróbáltam tusolásra is, mit ne mondjak nekem arra is bejött és nem piszkálta a bőröm a tusolás után tisztának és ápoltnak éreztem magam. A bőröm nagyon finom tapintású lett. Szóval a folyékony szappant is bátran ajánlom mindenkinek.

3. Következzen a fürdőszoba és konyhai tisztítószer.

Erőteljes kellemes illata van és jó erős a habja, amikor a pumpás flakonbol kijön és a felületen szétterűl. Körbe fújtam a kádat és a mosdót hagytam állni kicsit és utána gumikesztyűt húzva gyökérkefével (de lehet dörzsi szivaccsal is) átkeféltem mind a kettőt s tussal leöblítettem. Az eredmény nagyon szép tiszta kád és mosdó lett. Kipróbáltam még a wc kagylón is azt is szépen körbe fújva állni hagytam pár percig és wc kefével átsikáltam és leöblítve az eredménnyel elégedett voltam. A konyhában az inox mosogatót is lekezelve az eredmény ugyanolyan volt mint az előzőekben leírva. Erre vettem a bátorságot és körbe kezeltem a tűzhelyet is azon is ugyanúgy vártam és dörzsi szivaccsal atdörzsöltem finoman és vizes szivaccsal letöröltem róla a feloldódott zsíros trutyit. A tűzhely is szép lett a volt párom meg is dicsért ????. Nálam a Cleaneco ezen három terméke is bevált.

Lehet, hogy kicsit mániám a különböző típusú öko és bio termékek kipróbálása, de ha nem próbálnám ki őket, akkor nem lesz tapasztalat.  Ha esetleg vannak kérdéseitek nyugodtan keressetek meg bátran.

Üdvözlettel: Gábor.