19000 Ft feletti megrendeléseket Foxpost és GLS automatába ingyen szállítjuk 25 kg súlyhatárig

Ha elakadtál, szívesen segítünk!

Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig.

Kattintható telefonszám:  06307415975

Mosóparfümök

6termék 16
ÚJ

SensEco öblítőlapka Tündérkert (70 db): Gondold el, ahogy a nagyon féltett, kényes ruhád puha és púderesen friss  illatú, és minden mosás után megtartja színét és fazonját. Gondold el, hogy ehhez nem kell 4-5 kilós extra flakont haza cipelned és leszakadnia a karodnak.

Felejts el mindent, amit az öblítőkről tudtál eddig!

2024-ben nem csak megtanítunk okosan használni ezt az egyébként nagyon sokat, és sokszor jogosan bántott terméktípust, de valódi megoldást is nyújtunk, hogy jobban érezd Magad a bőrödben, amikor öblítőt használsz. Használd bátran jó szívvel!

Raktáron
3 690 Ft
Egységár: 53 Ft/lap

Egy kis nyugira vágysz? A levendula illóolaja már néhány perc után érezhetően segít ellazulni, oldja a stresszt, jótékonyan hat az idegekre. Mindezt a teregetéskor megtapasztalhatod! Lepd meg Magad vagy családtagodat egy újfajta mosási élménnyel!

Raktáron
2 499 Ft
Egységár: 25 Ft/ml

Frissítően virágos illat karakter. Mint egy napsütötte virágos kert,melyet éppen meglocsoltál. Mosáshoz és takarításhoz is javasoljuk.

Rendelhető
2 499 Ft
Egységár: 25 Ft/ml

Frissítő, kissé édeskés illat kategória. Száradás után is jól érezhető a ruhákon. Számos módon használhatod a ház körül.

Rendelhető
2 499 Ft
Egységár: 25 Ft/ml

Könnyed, frissítő, vidám illat. Ez a citrom. Szinte beleharapnál. Tartós illat, mely kitűnő öblítő helyett. Használhatod még számos módon a háztartásban.

Rendelhető
2 499 Ft
Egységár: 25 Ft/ml

SensEco Mosóparfüm Zamatos Zöldalma illattal. Tudtad, hogy a hagyományos öblítők alig 1-2%-ban tartalmaznak illatanyagot.Viszont annál több olyan adalékot, ami károsítja a környezetet és még a mosógépedben is "trutyisodik"...Egyes öblítők úgy eltömítik a textil szálakat, hogy nem szívják többé fel a nedvességet, vagy éppen irritálják a bőrt. A mosóparfümökkel VALÓDI ILLATÉLMÉNYT kapsz, gazdaságos 100 ml-s kiszerelésben. Több liter víz és adalék helyett válaszd a kompakt megoldást.

Rendelhető
2 499 Ft
Egységár: 25 Ft/ml